Op zoek naar een bedrijfscatering in Nijmegen? Dan bent u naar ons op zoek. Het is de bedoeling dat de lunch een moment van ontspanning is en uw zakelijke bijeenkomst een succes, daar zorgt een goede cateraar voor. Natuurlijk kost een bedrijfscatering geld, maar toch pakt het uit met voordeel voor het bedrijf. Uw medewerkers en u zelf lunchen dan in een fijn ingerichte ruimte met lekkere én gezonde maaltijden, dit heeft als resultaat tevreden werknemers.

AMC Groep

De cateringkrachten van AMC Groep verzorgen dagelijks voor meer dan 1500 personen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants de lunches en warme maaltijden in de buurt van Nijmegen. Daarnaast bieden zij ondersteuning en advies bij de inrichting van de keuken en/of bedrijfsrestaurant, het assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden. Zo kunt u uw catering al een stuk verbeteren. Verder zijn wij naast de dagelijkse lunch ook uitgerust op het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten.

Diensten

AMC Groep biedt verschillende diensten op gebied van catering in Nijmegen. Deze verschillende diensten zijn:

 • dagelijkse lunch
  Wij verzorgen de lunch naar uw wens en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Wij staan zeven dagen per week 24 uur per dag voor u klaar.
 • vergaderservices
  AMC Groep biedt een uitgebreide keuze aan vergaderlunches voor uw vergaderingen.
 • warme maaltijden
  Mocht u tijdens uw lunchtijd een warme maaltijd willen, dan is dat ook mogelijk. Wij verzorgen warme maaltijden geheel naar uw wens.
 • automatenverzorging
  Wij kunnen voor u allerlei soorten automaten leveren.