Bij Yan Bedrijfscatering

Een goede cateraar maakt van de lunch een genietmoment en van uw zakelijke bijeenkomst een succes. Het (her)uitbesteden van restauratieve diensten kan u veel brengen. Gedacht kan worden aan gezonde én lekkere maaltijden, maar ook aan een fijn ingerichte lunchruimte. Het resultaat: tevreden medewerkers met meer inzet voor uw organisatie!

Vanaf 2016 heeft de bedrijfscatering van AMC Groep een eigen naam gekregen: Bij Yan, bedrijfscatering. Met dezelfde kwaliteit en inzet, maar een andere uitstraling, staan onze cateringkrachten nog steeds voor u klaar! Elke dag verzorgen zij de catering voor meer dan 2000 personen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants. Hierbij is onze catering niet alleen gericht op de regio’s Nijmegen en Wijchen, andere regio’s behoren ook tot ons werkgebied!

Bij Yan biedt ondersteuning en advies bij de inrichting van uw keuken en/of bedrijfsrestaurant, assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden. Naast dagelijkse lunches zijn wij ook uitgerust op het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze catering?Neem dan een kijkje op www.bijyan.nl