REGIOMANAGER CATERING GEZOCHT!

Bij Yan Bedrijfscatering B.V. is een onderdeel van AMC Groep. De AMC Groep is een facilitaire dienstverlener met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bedrijfscatering, schoonmaak en gevelreiniging. Begonnen als klein schoonmaakbedrijf is AMC Groep vandaag de dag uitgegroeid tot een professionele facilitair organisatie met ruim 500 medewerkers. Ons verzorgingsgebied beslaat het merendeel van Zuid-, West- en Midden-Nederland. Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Wijchen, met vestigingen in Venray en Tiel. We werken vanuit onze vijf kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling, Service en Sociaal.

Wil jij als representatieve Regiomanager Catering aan de slag in onze dynamische organisatie? Heb je een relevante achtergrond, affiniteit met de bedrijfscatering, oog voor detail en gastvrijheid zit in je bloed? Reageer dan nu!

De functie

Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Regiomanager Catering die met enthousiasme onze cateringmedewerkers en cateringbeheerders aanstuurt in de dagelijkse operatie zodat zij optimaal functioneren en onze opdrachtgevers en gasten tevreden zijn met het resultaat en onze producten. Als regiomanager ben je bereid het gebied regio midden Nederland / Noord Brabant voor je rekening te nemen en je bent hier zelf woonachtig. In deze uitdagende job ben je verantwoordelijk voor het coachen van de medewerkers en de ontwikkelingen van het team te volgen. Daarnaast bewaak je de voortgang van alle processen en activiteiten en je zorgt dat de restaurants optimaal performen met betrekking tot kwaliteit, product, hygiëne en regelgeving. Tevens maak je bezoekverslagen en je kan kpi’s vertalen naar operationele plannen voor je regio. Ook weet je precies wat er op elke plek speelt en je onderhoudt contacten met externe partijen. Je rapporteert aan de directeur Bedrijfscatering.

Wij vragen

Wij zoeken een teamplayer waarbij gastvrijheid en optimale gastbeleving in het bloed zit en met een overstijgende blik. Daarnaast beschik je over een HBO+ werk- en denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie en cateringbranche. Ook ben je bekend met richtlijnen omtrent hygiënecode en HACCP. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B en je herkent je in de volgende competenties: organisatorische kwaliteiten, leidinggevende capaciteiten, klantgericht-, gast- en kwaliteit gerichte instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent integer. Je hebt het vermogen om zowel operationeel als commercieel met opdrachtgevers te communiceren en je wilt meebouwen aan onze organisatie die een enorme groei doormaakt.

AMC Groep biedt

Een allround, leuke en afwisselende baan in een dynamische organisatie met ruimte voor initiatief en eigen inbreng voor een dienstverband van 30 uur per week verdeeld over 5 dagen per week. Wij bieden salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO contractcatering, een auto van de zaak en een werksfeer waarin enthousiasme en collegialiteit kenmerkend zijn.

Solliciteren

Ben jij de collega Regiomanager Catering die we zoeken en interesse? Stuur een mail met je motivatie en uitgebreide CV naar vaccature@amcgroep.nl of vul meteen het sollicitatieformulier in onderaan deze pagina.

Voor vragen kun je contact opnemen met Personeelszaken op 024-6414293 of kijk op www.bijyan.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in.

Ik wil hierbij graag solliciteren voor de functie van

Aanhef:
Dhr.Mevr.

Solliciteer voor een functie in de:

Rijbewijs:

Eigen vervoer:

Opleidingsniveau:

Vakopleiding:

Jaren werkervaring:

Werkzaam bij andere werkgever:

Aantal uren per week werkzaam:

Omschrijving werkervaring:

CV Bestand

Opmerkingen: