Voor Bij Yan Bedrijfscatering B.V. zoeken we een enthousiaste en gedreven Sales Manager Bedrijfscatering. Bij Yan is een onderdeel van ICS Groep. Dagelijks verzorgen wij een 2000 maaltijden en lunches in Midden en Zuid Nederland.

Wie zoeken wij? 
Wij zoeken een Sales Manager die Bij Yan presenteert aan de markt. Nog voor dat potentiële opdrachtgevers de smaak hebben ervaren, moet het water hen al in de mond lopen, focust zich op persoonlijke aandacht en de wensen van de klant, vertelt het verhaal van gastvrijheidsarchitectuur, en samen met de afdelingen/vestingen maken we deze belofte meer dan waar.

Wat ga je doen?
De Sales Manager zorgt dagelijks voor de nodige support in de vorm van juiste leads, het maken van kleine en grote offertes en actieve bijdrages aan eventcatering voorstellen. Daarnaast staat hij potentiële opdrachtgevers te woord, maakt bijzondere en creatieve offertes en helpt bij het opstellen van begrotingen. Hij is een belangrijke schakel richting operatie en het aansturen van partymanagers en locatieverantwoordelijken. Van het werven van nieuwe opdrachtgevers tot het behouden van bestaande opdrachtgevers: alle sales- en relatiewerkzaamheden worden door de Sales-Manager uitgevoerd.

Wie zoek wij?
– Je hebt een afgeronde HBO opleiding op commercieel gebied
– Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar management ervaring in de zakelijke horeca/bedrijfscatering en sales
– Je bent enthousiast en opgewekt
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je hebt vanzelfsprekend affiniteit met de Horeca/ Catering
– Je hebt ervaring in de zorgsector/maaltijdverzorging
– Je bent resultaatgericht
– Je hebt gedegen kennis van Microsoft office pakketten

Wat bieden wij jou?
– Een zelfstandige, uitdagende fulltime baan binnen een groeiende organisatie
– Een vast, marktconform salaris
– Faciliteiten zoals een auto, laptop en mobiele telefoon
– Prettige en informele werksfeer
– Korting op je basis ziektekostenverzekering
– Bedrijfsfitness

Smaakt dit naar meer?
Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Bij Yan? Laat ons weten waarom jij jezelf als onze nieuwe Sales Manager ziet. Stuur je CV met pasfoto en korte motivatie naar info@icsgroep.nl t.a.v. Haico Klerks.