Schoonmaakbedrijf Nijmegen

SchoonmaakHet is belangrijk dat een werkplek schoon is. Op een schone werkplek wordt namelijk beter gewerkt. Maar wat nog beter werkt is een goed schoonmaakbedrijf die de volledige zorg van uw schoonmaakonderhoud uit handen neemt. Zo weet u zeker dat dit goed is geregeld. AMC Groep is een schoonmaakbedrijf in Nijmegen die de volledige schoonmaakonderhoud voor u uit handen neemt. Wij zijn voor vele bedrijven al jaren lang die partner. Wij leveren betrouwbaar werk en uitstekende service.

Schoonmaakdiensten

Naast de reguliere-/ dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zijn wij u ook van dienst op het gebied van specialistische reiniging. Hiervoor beschikken wij uiteraard over alle benodigde keurmerken en certificering. Neem gerust contact met ons op, voor meer informatie of vragen. Wij bieden bij u in Nijmegen diverse schoonmaakdiensten.

Calimiteitenservice

Ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen heeft de hoofdvestiging in Wijchen. Tevens hebben wij nevenvestigingen in Venray en Tiel. Wij zijn volledig self supporting en wij opereren in de hele regio Zuid, West en Midden Nederland.
Voor calamiteiten zijn wij een professionele dienstverlener. Graag helpen wij bij waterschade, brandschade en braakschade. AMC groep is 24 uur per dag bereikbaar op het alarmnummer, 7 dagen per week. Wij doen ons best om de ontstane materiële en emotionele schade tot een minimum te beperken.
Ons calamiteitennummer is: 024-6450804. Voor meer informatie over ons schoonmaakbedrijf of over onze reiniging diensten neemt u contact met ons op.