Schoonmaakbedrijf Tiel

SchoonmaakEen schonere werkplek zorgt voor betere resultaten. AMC Groep is een schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat uw kantoor er net en verzorgd uitziet, niet alleen voor u zelf maar ook voor uw klanten. Wij zorgen ervoor dat alle schoonmakende taken uit uw handen zijn genomen, zodat u zich beter kan focussen op uw werk. Door flexibele werktijden zorgen wij ervoor dat wij u niet tot last zijn. Wij kunnen voor en na kantoor uren u te hulp zijn. Door onze uitstekende service zorgen wij dat wij betrouwbaar werk leveren.

Schoonmaakdiensten

Buiten de normale schoonmaak activiteiten die worden geleverd door de AMC Groep bieden wij u ook specialistische reiniging. AMC Groep bezit natuurlijk de benodigde keurmerken en certificering. Voor eventuele verdere informatie heeft u de mogelijkheid contact met ons te nemen. Verschillende schoonmaakdiensten die wij bieden in Tiel.

Calamiteitenservice

Naast ons filiaal in Tiel hebben wij ook nog een filiaal in Venray. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wijchen. Wij gaan te werk in de hele regio Zuid, West en Midden Nederland. Heeft u hulp nodig bij brandschade, waterschade en braakschade wij staan altijd voor u klaar. 24 uur per dag 7 dagen lang zijn wij te bereiken op ons alarmnummer. Wij proberen de materiële en de emotionele schade te beperken tot het minimum. Voor meer informatie over calamiteiten en onze reiniging diensten kunt u contact met ons nemen. Ons calamiteitennummer is: 024 – 6450804.