De AMC Groep is een brede facilitaire dienstverlener, die 38 jaar geleden van start ging als schoonmaakbedrijf. Monique Schaap: “Dat doen we nog steeds, we zijn specialisten die werken voor profit en non-profit organisaties in zeer uiteenlopende branches. Met gedegen en betrouwbaar werk houden we onze professionele dienstverlening continu op een hoog niveau. Met 550 medewerkers 24/7 proactief en flexibel.”

Maar er is meer dan schoonmaak. Monique: “We zijn ook actief op het gebied van specialistische reiniging, gevelreiniging, gevelrenovatie en bedrijfscatering. Vanuit onze vier kernwaarden Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling en Service werken we aan de beste dienstverlening. Wij zijn volledig self supporting en we opereren aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Wijchen en nevenvestigingen in Venray en Tiel voor klanten in zuid-, west- en midden-Nederland.”

Bedrijfscatering
AMC bedrijfscatering verzorgt dagelijks voor meer dan 1500 personen de lunch en de warme maaltijd. “Maar we doen meer. We ondersteunen bedrijven bijvoorbeeld ook bij de inrichting van hun keuken of bedrijfsrestaurant. En we verzorgen recepties, vergaderlunches en drank- en snoepautomaten.”

Gevelrenovatie
AMC beschikt over alle kennis, ervaring en materialen voor totale gevelverzorging. Haico Klerks: “Niet alleen gevelonderhoud, maar ook complete renovaties, voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Dit doen we onder andere door het voegwerk te vervangen, reinigen met gepaste druk en/of sandwashen van gevels.”

Social return
AMC Point maakt onderdeel uit van de AMC Groep en is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van schoonmaak- of cateringwerkzaamheden een (nieuwe) kans in de arbeidsmaatschappij biedt. AMC Point werkt samen met sociale werkvoorzieningsbedrijven zoals NLW Groep uit regio Venray en Breed uit regio Nijmegen.”

Download dit artikel in PDF