Met ingang van 1 juli jl. is de Nijmeegse schoonmaakorganisatie MooiSchoon.nl van Lucia Marneef toegetreden tot de AMC Groep. Door het bundelen van de krachten kan MooiSchoon.nl haar opdrachtgevers nog adequater en met een breder dienstenpakket zoals specialistische reiniging, gevelrenovatie en bedrijfscatering van dienst zijn.

MooiSchoon.nl zal als zelfstandig bedrijf binnen de AMC Groep vanuit Wijchen gaan opereren en blijft derhalve een zelfstandige entiteit. Alle activiteiten en overeenkomsten zullen onder dezelfde voorwaarden en naam gecontinueerd worden. Ook blijven de bekende contactpersonen behouden en blijft oud eigenaresse Lucia Marneef actief verbonden.

AMC Groep is een dynamische, facilitaire organisatie die al bijna 40 jaar met ruim 550 medewerkers 24/7 actief is op het gebied van schoonmaak, specialistische reiniging, gevelreiniging, gevelrenovatie en bedrijfscatering. Vanuit haar vier kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling en Service streeft AMC erna om haar dienstverlening continu op een hoog niveau te houden. AMC is volledig self supporting en opereert in de hele regio Zuid-, Midden- en West-Nederland vanuit haar hoofdkantoor te Wijchen en haar nevenvestigingen te Venray en Tiel.