In 2012 trad schoonmaakbedrijf Price Cleaning toe tot AMC Groep. Ondanks deze overname is de facilitaire dienstverlener haar Limburgse roots zeker niet uit het oog verloren. “Het kantoor van Price Cleaning in Venray is nog altijd geopend en ontzorgt een grote groep zeer gewaardeerde opdrachtgevers uit de gehele regio Limburg op het gebied van schoonmaak, gevelrenovatie en bedrijfscatering”, aldus unitmanager Roel Clevers.

Price Cleaning begon ooit als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. “Nog altijd mogen we zowel non-profit als profit organisaties uit diverse branches tot onze klantenkring rekenen”, vertelt Clevers. “Voor hen verrichten we werkzaamheden zoals schoonmaak- en vloeronderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging voor productieomgevingen, foodsector en de zorgsector.” Sinds de toetreding tot AMC Groep zijn daar een aantal bedrijfsactiviteiten bijgekomen. “Gevelverzorging, -onderhoud en -renovatie behoren nu ook tot ons dienstenpakket. Denk aan werkzaamheden zoals het vervangen van voegwerk, impregneren, hogedrukreiniging en zelfs verwijdering van graffiti.” Een derde bedrijfstak bedraagt bedrijfscatering. “Dagelijks verzorgen we voor meer dan vijftienhonderd personen in diverse bedrijfsrestaurants de lunch en warme maaltijd. Dit wordt zowel vanuit een speciaal ingerichte bedrijfskeuken als in restaurants op locatie gedaan die worden gerund door onze cateringmedewerksters. Verder verzorgen we de catering voor recepties, vergaderlunches en vullen we de drank- en snoepautomaten bij. Maar ook wanneer de keuken of het bedrijfsrestaurant moet worden ingericht denken we graag mee. Overigens komt die pro-actieve houding in alle bedrijfsactiviteiten terug zodat elke klant precies de service ontvangt die hij of zij van ons verwacht.” Bij calamiteiten zoals schade wegens water, brand of inbraak kunnen klanten natuurlijk rekenen op snelle en adequate hulp. “Ons alarmnummer is te allen tijde bereikbaar. Binnen één uur staan onze medewerkers paraat om het probleem op te lossen en de schade te herstellen.” Price Cleaning maakt ook onderdeel uit van de bijzondere Venrayse coöperatie TeamTotaalOnderhoud, die de Limburgse zakelijke markt een totaalservice biedt m.b.t. onderhoud en renovatie van gebouwen. Dit altijd gecombineerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Social return
Een onderdeel dat AMC Groep van Price Cleaning heeft overgenomen is Cleanpoint, dat nu onder de naam AMC Point verder gaat. Marian Sanchez, sales consultant: “Via AMC Point kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van schoonmaak- of cateringwerkzaamheden die zij binnen ons bedrijf verrichten, toetreden tot de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor werken we in Limburg onder andere samen met NLW Groep. Onze eigen 550 medewerkers krijgen natuurlijk ook volop de gelegenheid om via Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven -en diensten een diploma te behalen. Zelf verzorgen we ook interne opleidingen zodat zij over de basiskennis beschikken. Voor alle bedrijfsactiviteiten geldt uiteraard dat we de benodigde kennis, ervaring en materialen zelf in huis hebben. Verder werken we met ecologische reinigingsmiddelen en milieubesparende schoonmaaktechnieken om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten.”

Nauwe band
AMC Groep bedient sinds de toetreding van Price Cleaning klanten in zuid-, west- en midden Nederland. Het hoofdkantoor is in Wijchen gevestigd. Het kantoor in Tiel en het Price Cleaning kantoor in Venray worden bewust gehandhaafd. “Doordat we gevestigd blijven op Keizersveld houden we de nauwe band met de regio en de gewaardeerde opdrachtgevers in stand. Ook zijn we actief betrokken bij het Limburgse zakenleven, bezoeken we netwerkclubs en sponsoren we regionale clubs en initiatieven. Al deze partijen kunnen blijven rekenen op ons no-nonsense beleid dat is gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit, uitstraling en service”, aldus marketing manager Monique Schaap.

Download dit artikel in PDF