Limburg Schoon! Dat doen wij gewoon! Dat is het motto van facilitair dienstverlener Price Cleaning uit Venray. Price behoort sinds de toetreding in 2012 tot de AMC Groep. Samen hebben zij de handen ineengeslagen en vormen zij een dynamische, facilitaire organisatie die al bijna 40 jaar met ruim 550 proactieve medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week actief is op het gebied van schoonmaak, specialistische reiniging, gevelreiniging, bedrijfscatering en sociaal ondernemen in de hele regio Zuid-, West- en Midden- Nederland vanuit vestigingen te Venray, Tiel en Wijchen.

“Vanuit onze vier kernwaarden: vertrouwen, kwaliteit, uitstraling en service willen wij onze dienstverlening continu op een hoog niveau houden”, zegt Marian Sanchez, Sales Consultant Price Cleaning regio Limburg. “In 2012 mochten wij vol trots de prijs ‘Ondernemer van het Jaar Gemeente Wijchen’ in ontvangst nemen. In 2015 streven wij uiteraard naar een Limburgse nominatie!”

“Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt van al onze medewerkers een proactieve en betrokken houding verwacht, of het nu gaat om schoonmaak, bedrijfscatering, gevelreiniging of sociaal ondernemen”, vertelt Roel Clevers, Unit Manager Price Cleaning. “In onze bedrijfstak gaat het om vooruitkijken en om de volledige ontzorging van de klant zodat deze zich kan richten op de primaire bedrijfsvoering. Wij zijn het facilitaire verlengstuk van de klant en onderscheiden ons door het hanteren van een reële werkwijze, een optimale ‘span of control’ ten behoeve van instructie, begeleiding en controle en door het inzetten van goed opgeleide, representatieve medewerkers.”

Topkwaliteit
Price Cleaning groeide in de afgelopen jaren niet alleen in omvang en bredere dienstverlening, maar investeerde ook in kwaliteit. “Wij hebben het OSBkeurmerk, zijn ISO- en VCAgecertificeerd, lid van VSR, erkend leerbedrijf en HACCP-proof”, somt Sanchez op. “Deze keurmerken zijn voor onze klanten, naast de diverse belevings- en technische kwaliteitsmetingen en inzet van de zogenoemde smaakpolitie, een garantie voor topkwaliteit in schoonmaak en bedrijfscatering.” Ook gevelreiniging behoort tot de specialismen. Gevels van oude en vervuilde panden worden conform alle veiligheidseisen deskundig gereinigd en weer als nieuw opgeleverd. De activiteiten van Price Cleaning op het gebied van bedrijfscatering zitten eveneens in de lift. “In diverse bedrijfsrestaurants vanuit speciaal ingerichte bedrijfskeukens op verschillende locaties zijn wij dagelijks verantwoordelijk voor de lunch en de warme maaltijd voor meer dan 2.000 personen. Verder verzorgen we de catering voor recepties, vergaderlunches en vullen we de drank- en snoepautomaten bij. Wij doen dus veel meer dan schoonmaken alleen”, geeft Sanchez aan.

Team Totaal Onderhoud
Dat Price Cleaning regionaal actief betrokken is blijkt onder andere uit de corporatie die zij is gestart met zes Venrayse ondernemers in de naam team Totaal Onderhoud. tTO wil de traditionele vorm van samenwerken ombuigen naar ketensamenwerking, waarbij de klant één van de belangrijkste schakels is. Dat betekent één aanspreekpunt, één offerte en één factuur voor een totaalpakket aan onderhoud en renovatie met als belangrijkste kernwaarden: professioneel, betrouwbaar en betrokken. Elk van de aangesloten bedrijven brengt diens specifieke kennis en specialisme in. tTO ontzorgt de klant, is lokaal betrokken en stelt de mens centraal. Elk lid zet zich op eigen wijze in voor lokale verenigingen en goede doelen. De bedrijven binnen de corporatie bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om binnen tTO te leren, te werken en om zichzelf verder te ontwikkelen. Het samenwerkingsverband streeft ernaar om jaarlijks 25 mensen een diploma te laten behalen waarvan er uiteindelijk twee doorstromen naar een baan. “

Bedrijventerreinen
Clevers benadrukt dat Price Cleaning graag adviseert en meedenkt in het oplossen van facilitaire vraagstukken en aantrekkelijke totaalconcepten aanbiedt. “Wij kunnen ondernemers op bijvoorbeeld de bedrijventerreinen compleet ontzorgen. Denk aan specialistische reiniging, food- en cleanroomreiniging, glasbewassing, trespa-beplatingreiniging, graffitiverwijdering, reclamebordenreiniging, parkeerplaats en -garageonderhoud, sneeuwruimdiensten en vorstpreventie, maar ook levering van schoonloopmatten en afvalbaksystemen. Bij calamiteiten zoals waterschade of brand kunnen klanten natuurlijk rekenen op snelle en adequate schoonmaakhulp. Ons alarmnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Binnen 1 uur staan onze medewerkers paraat om het probleem op te lossen en de schade zoveel mogelijk te beperken.”

AMC Point
Een andere divisie van Price Cleaning is sociaal ondernemen. Het bedrijf biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om toe te treden tot de reguliere arbeidsmarkt, zodat zij hun werkritme kunnen hervatten en/of werkervaring kunnen opdoen middels het verrichten van schoonmaak- of cateringwerkzaamheden via het bedrijf AMC Point (voorheen Clean Point). Monique Zuure, Manager Operations licht toe: “Hierin werken wij samen met Sociale Werkvoorzieningbedrijven zoals NLW Groep uit regio Venray, Breed uit regio Nijmegen en Lander uit regio Tiel. De AMC Point medewerkers steken momenteel niet alleen bij overheidsbedrijven zoals de gemeente Venray met veel enthousiasme hun handen uit de mouwen. Ook bij commerciële bedrijven die een goede invulling willen geven aan de Participatiewet en Social Return een warm hart toe dragen. Voor alle bedrijfsactiviteiten geldt uiteraard dat we de benodigde kennis, ervaring, materialen en machines zelf in huis hebben.” Omdat schoonmaken mensenwerk is, verzorgt Price Cleaning ook opleidingen voor haar medewerkers. “Momenteel volgen er weer 24 interieurverzorgsters een vakopleiding”, vertelt Zuure. “Verder werken we met ecologische reinigingsmiddelen en met milieubesparende schoonmaaktechnieken. “De groene cirkel in het vernieuwde Price Cleaning logo staat immers voor duurzaam en fris. En dat is ook precies wat wij onze klanten willen bieden: een duurzame relatie met een frisse blik op de service. En wellicht is dat in de toekomst ook een Limburgse nominatie waard.” Price Cleaning heeft een professionele slag gemaakt waarbij iedereen kan blijven rekenen op onze korte lijnen, flexibele instelling en ons no-nonsense beleid vanuit onze vestiging te Venray. Samen met de klant vormen wij te allen tijde een team dat gaat voor een langdurige en open samenwerking”, aldus Zuure.

Nieuwjaarsaanbieding
Om het nieuwe jaar bruisend en glanzend te starten biedt Price Cleaning in de maand januari alle bedrijven in Limburg, bij het tekenen van een jaarcontract schoonmaakonderhoud of tenminste 4 glasbeurten per jaar, één gratis glasbewassingbeurt in 2015 aan. Vraag naar de voorwaarden.

Download dit artikel in PDF