1 juli tekende Jan Kersten namens Price Cleaning het contract met Wonen Limburg. Price Cleaning gaat de schoonmaak van diverse wooncomplexen onder haar hoede nemen. 

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie en is actief in de gehele provincie en het aangrenzende Zuidoost-Brabant. Bij Wonen Limburg staan niet de stenen maar juist de mensen centraal. Onderdeel hiervan is een goed verzorgde en schone leefomgeving creëren. Wonen Limburg heeft Price Cleaning gekozen om deze verantwoordelijke taak voor hen uit te voeren. 

”We zijn er klaar voor en hebben er zin in!”

Price Cleaning zal de percelen in Horst, Panningen en Weert voor haar rekening nemen. Hierbij is zij verantwoordelijk voor het vloeronderhoud, schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van de woningcomplexen in die op deze percelen staan. Een mooi nieuw project waar we ontzettend veel zin in hebben!