Op zoek naar een bedrijf die de gehele bedrijfscatering voor zijn rekening kan nemen? Die ervoor zorgt dat u in de lunchpauze van een ultiem relaxmomentje geniet? Maak dan kennis met Bij Yan Bedrijfscatering. Vanaf 2016 kent onze bedrijfscatering zijn eigen naam. Met dezelfde kwaliteit en enthousiasme, maar iets ander jasje, staan onze mensen voor u klaar. Wij staan, naast de regio’s Nijmegen en Wijchen, voor u klaar in de omliggende regio’s. Neem daarom direct contact op met AMC Groep voor catering Ede, wij helpen u graag verder.

Dé cateraar Ede

Wij zorgen ervoor dat uw lunch de hoogtepunt van de dag wordt. Met een gezonde én bovendien lekkere maaltijd zult u ongekend kunnen genieten van het eten. Liever een warme maaltijd tijdens de lunch? Geen probleem, wij houden rekening met al uw wensen. Maak met ons een afspraak en maak kennis met alles wat AMC Groep te bieden heeft. Wij verzorgen momenteel al de catering voor meer dan 2.000 personen, over meerdere bedrijfsrestaurant. Wij weten daarom wat het vraagt om de juiste lunch voor te schotelen!

Hieronder treft u alvast een kleine verzameling van wat wij als cateraar kunnen:

  • Ondersteuning en advies op het gebied van inrichting keuken en/of bedrijfsrestaurant, assortiment, prijzen en voorwaarden.
  • Verzorgen van complete recepties.
  • Verzorging vergaderlunches en buffetservices.
  • Beheer van drank- en snoepautomaten.

Contact

Benieuwd naar onze diensten? Kijk dan verder op www.bijyan.nl of neem telefonisch contact met ons op. Enthousiaste medewerkers helpen u graag. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen op het gebied van catering uitkomen. Daarom zijn wij voor u dé ideale partner. Pak daarom uw telefoon en geef ons vandaag nog een belletje. Samen bespreken we dan meteen uw wensen. Bij Yan Bedrijfscatering: de cateraar voor uw bedrijf in Ede en omgeving!