Indien u op zoek bent naar een bedrijfscatering in Nijmegen, helpen wij u graag verder. Wij zorgen ervoor dat uw lunch een moment van ontspanning wordt. Daarnaast zorgen wij er als cateraar voor dat uw zakelijke bijeenkomsten een succes worden. Wij weten als geen ander dat de mogelijke investering opweegt tegen alle voordelen. U kunt dan denken aan tevreden medewerkers, die lunchen in een fijn ingerichte ruimte met lekkere en gezonde maaltijden. Kortom: tevreden medewerkers die 100 procent geven op de werkvloer. Kies daarom voor de AMC groep voor catering Nijmegen!

Diensten catering Nijmegen

Onze cateringkrachten verzorgen dagelijks voor meer dan 2.000 personen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants, lunches en warme maaltijden in de buurt van Nijmegen. Bovendien bieden wij ondersteuning en advies bij inrichting van de keuken en/of het bedrijfsrestaurant, assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden. In overleg met u zorgen we er samen voor dat uw catering verbetert. Wij luisteren naar u als klant en zorgen ervoor dat al uw wensen naar voren komen.

Maar welke diensten biedt AMC Groep nou precies aan? Wij bieden de volgende diensten aan op het gebieden van catering:

  • Dagelijkse lunch: wij verzorgen de lunch naar wens en laten alles op rolletjes verlopen. Hierbij staan we zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.
  • Vergaderservices: AMC Groep biedt een uitgebreide keuze aan lunches voor uw vergaderingen.
  • Warme maaltijden: behalve warme maaltijden in de avond, kunnen wij ook in overleg tijdens de lunch een warme maaltijd serveren. Geheel naar wens.
  • Automatenverzorging: wij kunnen voor u allerlei soorten automaten leveren.

Benieuwd naar wat AMC Groep voor u kan betekenen? Neem contact met ons op per mail of telefoon. Onze medewerkers staan klaar om u een handje verder te helpen. Samen zorgen we ervoor dat de lunch tot de hoogtepunt van de dag gaat behoren!