Als Cateringmedewerk(st)er bij Bij Yan voer je diverse schoonmaakwerkzaamheden uit zoals verzorgen van maaltijden, opruimen en afwassen. In Tilburg zijn wij op zoek naar een Cateringmedewerk(st)er voor 15 uur per week. Ben jij gastvrij, een ervaren cateringmedewerker en wil je graag aan de slag bij Bij Yan?

CATERINGMEDEWERK(ST)ER | TILBURG
MAANDAG T/M ZATERDAG | ALLE DAGEN VAN DE WEEK BESCHIKBAAR TUSSEN 9.00 UUR EN 19.00 UUR

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als Cateringmedewerk(st)er voer je de volgende werkzaamheden uit:

  • Verzorgen van lunches en maaltijden.
  • Netjes houden van de keuken en reinigen apparatuur.
  • Vullen en schoonhouden van levensmiddelenautomaten.
  • Te woord staan van bezoekers en medewerkers.

 

Wie zoeken wij?

Bij Yan zoekt een Cateringmedewerk(st)er met een betrokken, dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent meer dan een Cateringmedewerk(st)er, want je bent ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw. Gastvrijheid, eigenaarschap en representativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Je bent proactief en denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met de medewerkers, gasten en je leidinggevende goed verloopt. Je hebt ervaring met cateringwerkzaamheden, je neemt initiatief én kan goed zelfstandig werken. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Tilburg. Je bent in bezit van eigen vervoer. Ben jij betrouwbaar, zelfstandig, proactief en enthousiast? Dan zoeken wij jou!

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een collegiale werksfeer in een ondernemend en creatief bedrijf. Onze mensen zijn het belangrijkste, want zij maken het verschil. Elke dag weer. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche.

 

Ja, ik wil!

Wil je meer weten over deze functie bij Bij Yan? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur wat persoonlijke informatie, waarom je voor Bij Yan wilt werken en je CV naar vacature@amcgroep.nl onder vermelding van vacaturenummer DXZ08.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.