Als Cateringmedewerk(st)er bij AMC voer je diverse schoonmaakwerkzaamheden uit zoals verzorgen van maaltijden, opruimen en afwassen. In Tilburg zijn wij op zoek naar een Schoonmaakmedewerk(st)er voor 15 uur per week. Ben jij gastvrij, een ervaren cateringmedewerker en wil je graag aan de slag bij AMC?

CATERINGMEDEWERK(ST)ER | TILBURG
MAANDAG T/M ZONDAG | 9.00 UUR TOT 20.30 UUR

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als Cateringmedewerk(st)er voer je de volgende werkzaamheden uit:

  • Verzorgen van maaltijden.
  • Netjes houden van de keuken en reinigen apparatuur.
  • Vullen en schoonhouden van levensmiddelenautomaten.
  • Te woord staan van bezoekers en medewerkers.

Wie zoeken wij?

AMC zoekt een Cateringmedewerk(st)er met een betrokken, dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent meer dan een Cateringmedewerk(st)er, want je bent ook een aanspreekpunt voor de mensen in het gebouw. Gastvrijheid, eigenaarschap en representativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Je bent proactief en denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met de medewerkers, gasten en je leidinggevende goed verloopt. Je hebt ervaring met cateringwerkzaamheden, je neemt initiatief én kan goed zelfstandig werken. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Tilburg. Je bent in bezit van eigen vervoer. Ben jij betrouwbaar, zelfstandig, proactief en enthousiast? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een collegiale werksfeer in een ondernemend en creatief bedrijf. Onze mensen zijn het belangrijkste, want zij maken het verschil. Elke dag weer. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche.

Ja, ik wil!

Wil je meer weten over deze functie bij AMC? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur wat persoonlijke informatie, waarom je voor AMC wilt werken en je CV naar vacature@amcgroep.nl onder vermelding van vacaturenummer DXZ03.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in.

Ik wil hierbij graag solliciteren voor de functie van

Aanhef:
Dhr.Mevr.

Solliciteer voor een functie in de:

Rijbewijs:

Eigen vervoer:

Opleidingsniveau:

Vakopleiding:

Jaren werkervaring:

Werkzaam bij andere werkgever:

Aantal uren per week werkzaam:

Omschrijving werkervaring:

CV Bestand

Opmerkingen: