CATERINGMEDEWERKER GEZOCHT!

Bij Yan Bedrijfscatering B.V. is een onderdeel van AMC Groep. De AMC Groep is een facilitaire dienstverlener met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bedrijfscatering, schoonmaak en gevelreiniging. Begonnen als klein schoonmaakbedrijf is AMC Groep vandaag de dag uitgegroeid tot een professionele facilitair organisatie met ruim 500 medewerkers. Ons verzorgingsgebied beslaat het merendeel van Zuid-, West- en Midden-Nederland. Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Wijchen, met vestigingen in Venray en Tiel. We werken vanuit onze vijf kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling, Service en Sociaal.

Locatie

We zijn voor de kantine XPO Mijdrecht op zoek naar een leuke, representatieve  en vlotte cateringmedewerker (B) m/v die van aanpakken weet. Je bent dienstverlenend, gastvrij en flexibel. Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.  Daarnaast moet je ervaring hebben in de bedrijfscatering of een soortgelijke functie. Je woont in de omgeving van Mijdrecht (binnen een straal van 10 km).

Het betreft een nieuwe klant, die heel hard groeiende is. Dus ben jij dé gastheer/vrouw die wij zoeken, die deze uitdaging samen met ons aan wil, dan bieden wij jou mogelijkheden voor het samen uitbouwen van dit project.

Functie medewerker B

Je bent verantwoordelijk voor het goed onderhouden en vullen van de automaten. Je houdt de automaten schoon, vult de automaten conform haccp, verricht licht administratief werk (registratie verbruik/omzet) en verzorgd de bestelling. Daarnaast ben je het visitekaartje van ons bedrijf en heb je goed contact met onze klanten. Je speelt in op wensen op het gebied van verzorgen van lunches. Daarnaast verricht je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Eveneens behoren het reinigen van apparatuur en vullen, schoonhouden van automaten tot je takenpakket.

Werktijden

Circa 15 uur per week met uitbereiding naar 24 uur
Werktijden: Van maandag t/m zaterdag variabel tussen 10.00/14.00 (je werkt drie dagen per week, afwisselend met zaterdagdienst erin)

Wij vragen iemand die

·         gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan;

·         van aanpakken weet;

·         de Nederlandse taal goed beheerst;

·         initiatief neemt en zelfstandig is;

·         kan samenwerken;

·         flexibel inzetbaar is;

·         representatief is;

·         woonachtig is in de omgeving van Mijdrecht;

·         ervaring heeft met bedrijfscatering en kennis heeft van HACCP

AMC Groep biedt
Een allround, leuke en afwisselende baan in een dynamische organisatie met veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Contractcateringbranche.

Solliciteren

Ben jij de collega die we zoeken en interesse? Stuur een mail met uw CV naar vacature@amcgroep.nl of vul meteen het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in.

Ik wil hierbij graag solliciteren voor de functie van

Aanhef:
Dhr.Mevr.

Solliciteer voor een functie in de:

Rijbewijs:

Eigen vervoer:

Opleidingsniveau:

Vakopleiding:

Jaren werkervaring:

Werkzaam bij andere werkgever:

Aantal uren per week werkzaam:

Omschrijving werkervaring:

CV Bestand

Opmerkingen: