OPROEPKRACHT CATERINGMEDEWERKER B GEZOCHT!

Bij Yan Bedrijfscatering B.V. is een onderdeel van AMC Groep. AMC is een facilitaire dienstverlener met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bedrijfscatering, schoonmaak en gevelreiniging. Begonnen als klein schoonmaakbedrijf is AMC Groep vandaag de dag uitgegroeid tot een professionele facilitair organisatie met ruim 500 medewerkers. Ons verzorgingsgebied beslaat het merendeel van Zuid-, West- en Midden-Nederland. Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Wijchen, met vestigingen in Venray en Tiel. We werken vanuit onze vijf kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling, Service en Sociaal. Sinds dit jaar is de cateringtak van AMC werkzaam onder de naam: Bij Yan. 

 

We zijn voor de kantine XPO Oosterhout op zoek naar een leuke, representatieve  en vlotte cateringmedewerker m/v die van aanpakken weet. Je bent dienstverlenend, gastvrij en flexibel. Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Daarnaast moet je ervaring hebben in de bedrijfscatering of een soortgelijke functie. Je woont in de omgeving van Oosterhout -NB (binnen een straal van 10 km).

Taken:

Je bent verantwoordelijk voor het op gastvrije wijze verzorgen van lunches. Daarnaast verricht je opruim-, afwas- en schoonmaakwerkzaamheden. Eveneens behoren het reinigen van apparatuur en vullen, schoonhouden van automaten tot je takenpakket. Daarnaast sta je gasten en medewerkers op correcte wijze te woord.

Arbeidsvoorwaarden:

Aantal uur per week: ongeveer 6-10 uur per week op oproepbasis. 2 uur per week vast, vaste avond van 16.45-18.15 uur.
Werktijden: maandag t/m vrijdag variabel tussen 09.00/10.30 uur tot 13.00 uur en 16.30-18.15 uur

AMC Groep biedt
Een allround, leuke en afwisselende baan in een dynamische organisatie met veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng. Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Contractcateringbranche.

Solliciteren

Ben jij de collega die we zoeken en interesse? Stuur een mail met uw CV naar vacature@amcgroep.nl of vul meteen het sollicitatieformulier in.

Sollicitaties zonder CV en relevante ervaring worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in.

Ik wil hierbij graag solliciteren voor de functie van

Aanhef:
Dhr.Mevr.

Solliciteer voor een functie in de:

Rijbewijs:

Eigen vervoer:

Opleidingsniveau:

Vakopleiding:

Jaren werkervaring:

Werkzaam bij andere werkgever:

Aantal uren per week werkzaam:

Omschrijving werkervaring:

CV Bestand

Opmerkingen: