Bij Yan Bedrijfscatering

We helpen u graag met uw bedrijfscatering. AMC Groep maakt van uw lunch een genietmoment en van uw zakelijke bijeenkomst een succes. Het (her)uitbesteden van restauratieve diensten kan u als bedrijf veel brengen. Op de eerste plaats kan gedacht worden aan de gezonde én lekkere maaltijden voor uw medewerkers. Bovendien helpen wij mee aan een fijn ingerichte lunchruimte. Het resultaat: tevreden medewerkers die met volle inzet werken voor uw organisatie. Wel zo makkelijk voor u als werkgever!

Diverse diensten

Vanaf 2016 kent de bedrijfscatering van AMC een eigen naam: Bij Yan Bedrijfscatering. Met dezelfde kwaliteit en inzet, maar een iets andere uitstraling, staan onze cateringkrachten voor u klaar. Wij verzorgen iedere dag de catering voor meer dan 2000 personen. Hierbij kent onze klantenportenfolio meerdere bedrijfsrestaurants. Niet alleen zijn wij beschikbaar voor u in de regio van Nijmegen of Wijchen, ook kunt u terecht voor bedrijfscatering bij ons in andere regio’s. Wij helpen u graag verder op het gebied van catering!

Naast het helpen bij uw catering helpen wij ook graag bij ondersteuning en advies bij de inrichting van uw keuken en/of bedrijfsrestaurant, assortiment, verkoopprijzen en eventuele voorwaarden. Wij zijn zeer compleet op het gebied van restauratieve diensten en daarom kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Dagelijkse- en vergaderlunches
  • Verzorging van recepties
  • Buffetservices
  • Drank- en snoepautomaten

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gauw een kijkje op www.bijyan.nl. Op deze website vindt u een totaal overzicht van al onze diensten. Ook ziet u hieronder meerdere mogelijkheden tot cateringdiensten. Uiteraard kunt u ons ook opbellen voor een vraag. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. By Yan: voor al uw wensen op het gebied van catering.