In Wijchen zijn wij  op zoek naar een glazenwasser. Als glazenwasser voer je op verschillende locaties de glasbewassing uit.. De werkdagen en werktijden worden in onderling overleg afgestemd. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre.

GLAZENWASSER | WIJCHEN
MAANDAG T/M VRIJDAG | 38 UUR PER WEEK
TUSSEN 7.30 UUR TOT 16.30 UUR

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als glazenwasser voer je allround schoonmaakwerkzaamheden uit bij diverse objecten, zoals scholen en kantoren. Het betreft o.a. de volgende taken:

  • Werkzaamheden afstemmen met jouw leidinggevende.
  • Uitvoering glasbewassing

Wie zoeken wij?

AMC zoekt een Allround schoonmaakmedewerk(st)er met een flexibele, betrokken en dienstverlenende instelling. Gastheerschap, eigenaarschap en representativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende, collega’s en met de opdrachtgever goed verloopt. Bij voorkeur woon je in Wijchen en je bent in het bezit van eigen vervoer. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Ben jij betrouwbaar, zelfstandig, proactief en enthousiast? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een collegiale werksfeer in een ondernemend en creatief bedrijf. Onze mensen zijn het belangrijkste, want zij maken het verschil. Elke dag weer. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche.

Ja, ik wil!

Wil je meer weten over deze functie bij AMC? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur wat persoonlijke informatie, waarom je voor AMC wilt werken en je CV naar vacature@amcgroep.nl onder vermelding van vacaturenummer XXH01.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in.

Ik wil hierbij graag solliciteren voor de functie van

Aanhef:
Dhr.Mevr.

Solliciteer voor een functie in de:

Rijbewijs:

Eigen vervoer:

Opleidingsniveau:

Vakopleiding:

Jaren werkervaring:

Werkzaam bij andere werkgever:

Aantal uren per week werkzaam:

Omschrijving werkervaring:

CV Bestand

Opmerkingen: