Interieurverzorg(st)er omgeving Venlo

De AMC Groep is een facilitaire dienstverlener met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bedrijfscatering, schoonmaak en gevelreiniging. Begonnen als klein schoonmaakbedrijf is AMC Groep vandaag de dag uitgegroeid tot een professionele facilitair organisatie met ruim 500 medewerkers. Ons verzorgingsgebied beslaat het merendeel van Zuid-, West- en Midden-Nederland. Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Wijchen, met vestigingen in Venray en Tiel. We werken vanuit onze vijf kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling, Service en Sociaal.

Wat zijn je verantwoordelijkheden:

  • Diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden (o.a. kantoren, kantine en toiletgroepen) en vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt en schrobben van vloeren
  • Verantwoordelijk voor het bijhouden van een logboek en overleg voeren over de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud bij opdrachtgevers
  • Klein onderhoud aan materialen en machines
  • Flexibele inzetbaarheid

Wie zoeken wij?

AMC Groep zoekt een allround schoonmaakmedewerker met een flexibele en betrokken instelling die oog heeft voor detail. Gastheerschap, representativiteit en klant-, resultaat- en kwaliteitgericht staan hierbij hoog in het vaandel. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende, collega’s en met de opdrachtgever goed verloopt. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en bent woonachtig in de omgeving van Venlo.

Tijden:

Maandag t/m vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur. 2 uur per dag.

AMC Groep biedt:

Een allround, leuke en afwisselende baan in een dynamische organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor initiatief en eigen inbreng voor 38 uur per week. Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Solliciteren

Ben jij de collega die we zoeken en interesse? Stuur een mail met uw CV naar vacature@amcgroep.nl of vul dan meteen het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in.

Ik wil hierbij graag solliciteren voor de functie van

Aanhef:
Dhr.Mevr.

Solliciteer voor een functie in de:

Rijbewijs:

Eigen vervoer:

Opleidingsniveau:

Vakopleiding:

Jaren werkervaring:

Werkzaam bij andere werkgever:

Aantal uren per week werkzaam:

Omschrijving werkervaring:

CV Bestand

Opmerkingen: