• AMC Faciliteert!

  Welkom! Bij ons bent u aan het goede adres voor schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging of bedrijfscatering in Midden en Zuid Nederland.

 • Bij Yan Eten & Drinken

  Met dezelfde inzet en kwaliteit als bij de schoonmaakwerkzaamheden, staan onze cateringkrachten voor u klaar. Bij Yan verzorgt per dag voor zo’n tweeduizend personen de lunches en warme maaltijden. Maar we kunnen meer, zoals het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten.

  Meer informatie over catering

Uw facilitair dienstverlener

AMC Groep biedt sinds 1976 een breed scala aan facilitaire diensten in met name Midden– en Zuid-Nederland. Met meer dan 550 gemotiveerde medewerkers zorgen we dagelijks voor een schone en aangename werk- en leefomgeving bij onze klanten. We staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

Meer weten over onze diensten?

Onze sectoren

 • Kantoren

  AMC Groep biedt een totaalpakket aan kantoorschoonmaakdiensten. Voor ons zijn uw wensen het belangrijkste. Wilt u dat uw kantoor na werktijd wordt schoongemaakt? Of misschien liever overdag? Geen probleem! Wij zijn flexibel en servicegericht.

  Meer weten?
 • Logistiek & transport

  Onze opgeleide schoonmaakmedewerkers zorgen dagelijks voor niet alleen schone kantoren, warehouse en verkeersruimtes, maar ook sanitaire ruimtes en kantine. Door onze flexibiliteit, stemmen we de werkzaamheden en -tijd af op uw logistieke proces. Onze medewerkers kennen de logistieke en transport sector, dat garanderen wij u.

  Meer weten?
 • Medisch specialistische zorg (cure)

  Hygiëne binnen de patiëntenzorg is van essentieel belang. AMC Groep heeft gespecialiseerde vakmensen in dienst, die perfect in staat zijn deze moeilijke(re) schoonmaakvraagstukken te volbrengen. We zorgen dagelijks voor een schone, prettige en veilige omgeving, door een continue focus op kwaliteit én hygiëne van uw kliniek en/of operatiekamers.

  Meer weten?
 • Woningcorporaties

  AMC Groep verzorgt voor diverse woningcorporaties en/of Verenigingen Van Eigenaren de schoonmaak in wooncomplexen. Dit houdt in dat onder meer de entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, gemeenschappelijk ruimten, trappenhallen, parkeergarage en liften schoon en toegankelijk moeten zijn voor de huurders en gebruikers.

  Meer weten?
 • Contact

  Wilt u meer weten over onze facilitaire dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

  Neem contact op
  Bekijk onze diensten

Nieuws

Meer nieuws

Meer weten? Bel 024 641 4293