Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bedrijfscatering

Met dezelfde inzet en kwaliteit als bij de schoonmaakwerkzaamheden, staan onze cateringkrachten voor u klaar. Bij Yan verzorgt per dag voor zo’n tweeduizend personen de lunches en warme maaltijden. Maar we kunnen meer, zoals het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten.

De naam geeft aan waar wij voor staan: kwaliteit op locatie in een huiselijke sfeer en voor een betaalbare prijs. Daarnaast leveren wij maatwerk bedrijfscatering op elke locatie. Iedere locatie waar wij de catering verzorgen is uniek. Er zijn ruim 65 medewerkers werkzaam bij Bij Yan. Met dezelfde inzet en kwaliteit als bij de schoonmaakwerkzaamheden, staan onze cateringkrachten voor u klaar.

Bij Yan biedt onder andere de volgende diensten aan:

 

Bedrijfsrestaurants

Bij Yan verzorgt voor ruim 2.000 personen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants, de lunches en warme maaltijden. Dit gebeurt bij MKB-bedrijven, maar ook bij zorginstellingen en grotere kantoorpanden. Hierbij wordt veel zorg besteed aan hygiëne, assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden. Contracten op maat dus.

 

Banqueting

Bij Yan levert een breed assortiment aan lunches, buffetten, koffieservices, recepties en vergaderservices. We vertalen uw ideeën in een cateringconcept dat past binnen uw organisatie. Het is hierbij mogelijk alles in een bepaald thema te brengen, zodat eten en drinken echt een beleving wordt. De services die Bij Yan aanbiedt, zijn: Broodje Bij Yan, Feestje Bij Yan, Koffie Bij Yan, Vending Bij Yan, Vergaderen Bij Yan en Fruit Bij Yan.

 

Vending

Naast reguliere catering, biedt Bij Yan ook een automatendienstservice aan. Hierbij is het mogelijk om de volledige exploitatie van de  frisdrank- en snackautautomaten door ons te laten verzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft. De mogelijkheden wat betreft vending zijn: frisdrankautomaten, snackautomaten, broodjesautomaten en kant-en-klaar-maaltijdautomaten.

Kijk voor meer informatie op www.bijyan.nl of neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende afspraak.

 

Dave Zervaas

Dave Zervaas

Manager Catering

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties