Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Dieptereiniging Keukens & Sanitair

Om uw sanitaire voorzieningen en (groot)keukens echt schoon te houden, is het van belang een jaarlijkse dieptereiniging toe te passen. Hierbij worden niet-zichtbare en moeilijk bereikbare plaatsen grondig gereinigd, zodat onaangename geuren en bacteriën geen kans krijgen. Indien nodig, zorgen wij er ook voor dat materialen of onderdelen worden vervangen of gedemonteerd, om zo alle plekjes te kunnen bereiken.

Hygiëne is immers voor elke professionele organisatie een vereiste. Ook als er dagelijks schoonmaakonderhoud wordt verzorgd, is de kans groot dat vuil en bacteriën zich nestelen op moeilijk bereikbare plekken. Daarom is dieptereiniging met een bepaalde frequentie van belang. Niet alleen bij restaurants en zorginstellingen, maar voor ieder bedrijf of instelling.

 

Waarom dieptereiniging van keukens en sanitair?

Het is mogelijk dat deze reiniging een onderdeel is van de HACCP regelgeving en zelfs een onderdeel van uw verzekering. Door middel van dieptereiniging van uw keuken of sanitair wordt de brandveiligheid verhoogd en ongedierte voorkomen.

 

Onze werkwijze voor dieptereiniging

Tijdens een dieptereiniging worden alle elementen gedemonteerd, schoongemaakt, gedesinfecteerd en opnieuw gemonteerd. Wanneer u deze reiniging laat uitvoeren door AMC Groep, wordt door onze specialisten ook direct gecontroleerd of alle elementen nog functioneren. Na een dieptereiniging zijn uw keuken en/of sanitair weer optimaal schoon.

 

Advies of vrijblijvende offerte

Wilt u graag advies over dieptereiniging voor keukens en sanitair? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We stemmen samen de kwaliteit en frequentie af en zorgen voor een plan van aanpak op maat. Onze eigen specialisten werken volgens de strengste eisen. Ieder jaar worden zij gekeurd en blijven ze aandacht houden voor de meest lastige hoeken en plekken.

Xander Hinten

Xander Hinten

Projectmanager Spec. Reiniging

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties