Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Food reiniging

Schoonmaken in de voedselindustrie is een vak apart. Onze specialisten zijn hiervoor opgeleid en hebben ruime ervaring. Het is belangrijk dat zij ook op de hoogte zijn van uw productieproces. Daarom wordt voor de start van de schoonmaakwerkzaamheden eerst uw speciale wensen en eisen doorgesproken. Food reiniging vergt een totaal andere benadering dan bijvoorbeeld het reguliere schoonmaakonderhoud van kantoorgebouwen. AMC Groep beschikt over kennis en ervaring van methodieken, reinigingsmiddelen en gespecialiseerde apparatuur. We zijn inzetbaar voor zowel de dagelijkse als periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Bakkerijen, slagerijen, visverwerkende industrie, melkfabrieken. In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne van essentieel belang binnen het productieproces. En daarmee het uitvoeren van regelmatige reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen. Niet alleen voor de productiekwaliteit van de voedingsmiddelen, maar vooral ook voor de gezondheid van de mensen die uw voedingsmiddelen consumeren. Voor food reiniging bent u bij AMC Groep aan het juiste adres.

 

Schoonmaak voedingsindustrie

Voor alle productie-omgevingen waar voedingsmiddelen worden verwerkt, maakt AMC Groep een reinigingsplan op maat. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakdiensten of periodieke desinfecties. Waarbij we niet alleen vloeren en wanden, maar ook machines, productielijnen, silo’s, tanks en leidingwerk reinigen. Conform de HACCP voedselveiligheidsrichtlijnen. En met gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen die speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie zijn ontwikkeld. Onze schoonmaakdiensten lopen uiteen van schuimreiniging, cip-reiniging en desinfectie tot innovatieve oplossing voor het detecteren en verwijderen van microbiële besmettingen als biofilm en enzymatisch reinigen.

Doel van onze samenwerking is om, met de kennis en expertise van AMC Groep, de kwaliteit van de reiniging op een dusdanig hoog niveau te brengen, dat u kunt blijven voldoen aan de steeds strenger wordende eisen van uw afnemers.

 

Schoonmaakwerkzaamheden op maat

Wilt u meer informatie over reiniging in de foodindustrie en de kosten hiervoor? Neem dan contact met ons op, wij maken graag samen met u een vrijblijvende offerte op maat.

Haico Klerks

Haico Klerks

Directeur AMC Groep

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties