Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Gevelreiniging en -renovatie

Goed en regelmatig onderhoud van uw gevel is van belang. Wanneer is de gevel van uw pand voor het laatst gecontroleerd? Gebouwen hebben veel te verduren, ze worden blootgesteld aan allerlei weersinvloeden, die blijvende schade kunnen aanrichten. Voorkom hoge kosten voor herstelwerkzaamheden en laat uw gebouw tijdig reinigen en beschermen. Gevelreiniging en -onderhoud is geen overbodige luxe, maar noodzaak voor behoud van een mooie gevel. Laat u vrijblijvend en kosteloos adviseren door een van onze specialisten.

Wij bieden diverse methoden om gevels te reinigen en renoveren:

 

Conserveren

Aluminium en metalen bouwdelen zijn voorzien van een deugdelijke oppervlakte behandeling die uit technisch oogpunt borg staan voor een zeer lange levensduur. Toch is regelmatige gevelreiniging (en tijdig conserveren) noodzakelijk om verdere aantasting van de gevel te voorkomen. De gediplomeerde medewerkers van AMC Groep voeren deze werkzaamheden vakkundig en volgens de meest moderne methodieken uit.

 

Impregneren

Het is bekend dat regen op langere termijn schade kan toebrengen aan gebouwen. Voornamelijk de gevels hebben het zwaar te voortduren. Impregneren minimaliseert de schade die regen aan gebouwen toebrengt. De bekendste schade veroorzaakt door regen is capillaire wateropname. Dit is het onzichtbare proces van poreuze stenen die water opnemen. Een vierkante meter aan poreuze steen kan bij regen ongeveer 11,5 kilo water opnemen. Het gevolg van deze vochtopname is verwering en energieverlies. De isolatie werkt niet meer naar behoren en mos, algen, zwammen en schimmels gaan zich aan de muren hechten. Tevens bestaat de kans dat er door vorstschade uitzettings- en krimpscheuren ontstaan.

Door de gevel te impregneren wordt de gevel slagwaterdicht. Het isolerende  effect gaat niet verloren door de ademende eigenschappen van het hydrofoberend product. Impregneren kan dus een fikse energiebesparing opleveren. Ook ziet de gevel er goed uit, omdat verwering niet meer hecht.

 

Sandwashen van gevel

AMC Groep heeft de beschikking over een milieubewust en effectief systeem dat gevels onder lage druk reinigt op basis van diverse soorten straalmiddelen (o.a. olivinezand, glasparels en grit), water en lucht: sandwashen. Hierdoor treedt 95% minder stofoverlast op ten opzichte van traditionele methoden.

 

Verf verwijderen

Wilt u een huis of pand dat voorzien is van een laag verf weer in de oorspronkelijke staat terugbrengen? AMC Groep heeft de kennis en het vakmanschap om deze klus voor u te klaren. We gebruiken milieuvriendelijke producten en materialen en onze specialisten zijn ervaren en goed opgeleid. Ook voor muren en gevels waarbij de verf lastiger is te verwijderen, biedt AMC Groep de juiste oplossing.

 

Graffitiverwijdering & preventie

Is uw pand beklad met spuitbussen, viltstiften of krijt? U wilt hier zo snel mogelijk van af. AMC Groep staat u direct bij met een professionele verwijdering van graffiti én met het aanbrengen van beschermende coatings om beschadiging door graffiti in de toekomst geen kans te geven.

 

Nano en nito coating

Om oppervlakten een duurzame bescherming te bieden tegen vuil en vocht, is het mogelijk een nano of nito coating toe te passen. Deze technologie zorgt ervoor dat materialen langer meegaan en is tevens milieuvriendelijk. Vocht krijgt geen kans meer en vuil kan gemakkelijk worden verwijderd met een schone doek. Deze methoden zijn onder meer geschikt voor de bescherming van de volgende materiaalsoorten:

  • Glas
  • Beton
  • RVS
  • Kunststof

 

Advies over gevelonderhoud voor uw pand

Neem contact met ons op voor advies over gevelreiniging, gevelonderhoud of gevelrenovatie. We maken graag vrijblijvend een afspraak. Onze specialisten komen altijd eerst langs om de situatie te beoordelen voordat wij u een aanbod op maat doen.

Xander Hinten

Xander Hinten

Projectmanager Spec. Reiniging

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties