Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Glasbewassing

Ervaren glazenwassers staan voor u klaar. Snel, behendig en met oog voor kwaliteit gaan zij vuile ramen op elke hoogte te lijf. Indien noodzakelijk zetten wij hierbij onze eigen hoogwerker en/of een telescopisch wassysteem in. Tijdens de opname ter plaatse wordt ook gekeken naar een goede en veilige bereikbaarheid, volgens de richtlijnen uit het Document Gevelonderhoud (veilig werken op hoogte). Dit resulteert in een uitgebreide Risico Inventarisatie.

Wij maken, in overleg met u, een vaste jaarplanning van de werkzaamheden. U weet precies wanneer uw ramen worden gewassen. Zo verzorgen wij maatwerk voor glasbewassing. Het reinigen van de ramen van uw pand wordt door de professionele glazenwassers van AMC Groep uitgevoerd.

 

Glasbewassing voor binnen en buiten

Uw pand is uw visitekaartje en wij van AMC Groep weten dit als geen ander. Wij helpen u daarom graag om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schone ramen horen zeker bij deze reinigingswerkzaamheden. AMC Groep beschikt over de juiste materialen en middelen om op de juiste wijze de glasbewassing uit te voeren. We zoeken altijd naar een passende oplossing.

 

Totaaloplossing voor glasbewassing van uw locatie(s)

AMC Groep biedt u een totaaloplossing, waarmee uw ramen altijd voldoen aan de kwaliteit die is afgesproken. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand een representatieve uitstraling. De glazenwassers van AMC Groep zijn gecertificeerd en werken veilig. Samen met u stellen wij een plan op maat op voor uw locatie(s), waarna we starten met inmeten van het glas. Wij adviseren u ook vrijblijvend over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen, houtwerk en separatieglas. Onze calculatoren maken graag voor u een prijs op maat. Uw wensen staan hierbij natuurlijk voorop.

 

Meer weten?!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van glasbewassing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs, voordat wij u een aanbod op maat doen.

Xander Hinten

Xander Hinten

Projectmanager Spec. Reiniging

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties