Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Graffiti reiniging

Graffiti is vandaag de dag nog altijd een groot probleem. Nog altijd worden muren, gevels en voertuigen beklad met graffiti. Hoe gemakkelijk dat graffiti ergens opgespoten wordt, zo lastig is het verwijderen ervan.

Bij AMC Groep kunt u terecht voor het verwijderen van graffiti op uw stoep, gevel of voertuig. Bij beschikken over de juiste materialen en machines om deze klus op professionele wijze te klaren. Met onze milieuvriendelijke aanpak verwijderen wij dagelijks graffiti uit het straatbeeld. Hierbij houden we rekening met de ondergrond en omgeving. AMC Groep werkt onder andere voor overheden, bedrijven en scholen. Onze specialisten verwijderen graffiti op viaducten, in winkelgebieden of in tunnels.

 

Spoedklus voor het laten verwijderen van graffiti

Door onze eigen specialisten en flexibele schil kunnen we snel reageren. Heeft u een kwetsende leus of tekst gespot? Wij bieden snel een oplossing! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar middels ons calamiteitennummer. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Voorkomen graffiti door speciale coating

Voorkomen van graffiti is nog beter dan ‘genezen’. Daarom adviseren wij om gevels te voorzien van een anti-graffiti-coating. Hiervoor gebruiken we de nanotechnologie. Door middel van de nanotechnologie wordt de oppervlakte energie verlaagt. Graffiti en andere verfproducten hechten zich daardoor niet. Resultaat: de graffiti krijgt niet de uitstraling die de ‘artiest’ voor ogen had en hij of zij staakt in veel gevallen vroegtijdig de poging.

We voorkomen door de nanotechnologie niet zo zeer de plaatsing graffiti, maar zorgen wel dat het oppervlakte minder snel vies wordt. De oppervlakte is dan met minder moeite en middelen schoon te maken.

 

Graffiti verwijderen? Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u overlast van graffiti? Of wilt u advies over de verwijdering of anti-graffiti-coating? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen altijd eerst bij u langs of vragen om duidelijk beeldmateriaal op te sturen. Zo kunnen we direct een plan van aanpak opstellen en u een passende offerte aanbieden.

Xander Hinten

Xander Hinten

Projectmanager Spec. Reiniging

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties