Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Regulier schoonmaakonderhoud

Reguliere schoonmaak wordt ook wel de dagelijkse schoonmaak genoemd. Alle werkzaamheden die meerdere keren per week gebeuren rondom schoonmaak, behoren tot het reguliere schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan het legen van prullenbakken, schoonmaken van sanitaire ruimtes, stofzuigen van ruimtes en werkplekken.

Dagschoonmaak door Schoonmaakbedrijf AMC

Heeft uw bedrijf of gebouw behoefte aan dagelijks schoonmaakonderhoud? Door middel van dagschoonmaak wordt een gebouw de gehele dag schoongehouden. Gebruikers zien dat het gebouw overdag wordt schoongemaakt. Afval wordt op deze manier niet meer zo gemakkelijk naast de prullenbak gegooid, maar erin. De schoonmaakmedewerkers van AMC spreken daarnaast gebruikers aan, wanneer er iets op de grond wordt gegooid. Op deze manier zorgen zij voor bewustwording bij de gebruikers. Een enkele opmerking kan al heel goed werken, zo weten wij uit ervaring. Op deze manier wordt het schoonmaken én schoonhouden van een gebouw een item bij de gebruikers.

 

Op maat gemaakte schoonmaakaanpak

Bij AMC weten we dat het ene bedrijf of gebouw het andere niet is. Het is belangrijk om per bedrijf en situatie te bekijken welke schoonmaakwerkzaamheden er nodig zijn en met welke frequentie. Om deze reden hebben wij bij AMC voor iedere sector een op maat gemaakte schoonmaakaanpak. Wilt u vrijblijvend weten welke mogelijkheden er zijn voor regulier schoonmaakonderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast reguliere schoonmaak, verzorgen wij ook andere schoonmaakdiensten. Denk aan gevelreiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing en verwijdering van graffiti.

 

Meer weten?

Bent u op zoek naar een schoonmaakdienstverlener voor het schoonhouden van uw locatie(s)? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en/of offerte op maat.

Haico Klerks

Haico Klerks

Directeur AMC Groep

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties