Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Sociaal ondernemen / AMC Point

Naast de zorg voor onze eigen medewerkers, zijn wij ook betrokken met de mensen die het soms wat moeilijk hebben binnen onze samenleving. Zo creëert AMC Groep onder de naam AMC Point werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door opleidingen aan te bieden. Voor velen vaak het eerste diploma dat ze behalen.

AMC Point biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een (nieuwe) kans door middel van schoonmaak- of cateringwerkzaamheden. Als organisatie vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Nog altijd zijn er mensen die niet of nauwelijks de mogelijkheid hebben om een passende baan te vinden, omdat zij een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben. AMC Point zorgt ervoor dat ook deze mensen deel kunnen uitmaken van onze samenleving.

 

SROI-inzet in schoonmaak én catering

De schoonmaak- en cateringkrachten van AMC Point worden dagelijks begeleid door professionals die goed zijn opgeleid en hen kunnen ondersteunen bij hun werk. Hierdoor is het mogelijk om schoonmaak- en cateringdiensten te bieden, waarbij kwaliteit gewaarborgd is en prijzen marktconform zijn. AMC Point werkt samen met gemeenten, sociale werkvoorzieningen en speciaal en voortgezet onderwijs.

AMC Groep is trots op deze Social Return-divisie, omdat deze speciale groep medewerkers bij verschillende opdrachtgevers succesvol wordt ingezet. Na jarenlang thuiszitten of zonder startkwalificatie valt het niet mee om een reguliere baan te vinden. AMC Point biedt mensen een nieuwe kans om deel te nemen aan de arbeidsmaatschappij.

 

De juiste begeleiding

Een goede begeleiding is een onmisbare schakel om het werkproces bij AMC Point optimaal te maken én te houden. Dit betekent dat we zorgen voor een heldere en op-maat instructie en begeleiding van de medewerkers. Ons doel is dat onze klanten aan beide zijden van de streep tevreden zijn. Enerzijds streven we naar de hoogste mate van kwaliteit en dienstverlening, anderzijds zorgen we dat de mensen die voor ons werken werkervaring opdoen en werkritme krijgen. Na een jaar stromen de meeste AMC Point-medewerkers door na een reguliere baan binnen de AMC Groep of elders.

 

Meer informatie?

Meer informatie over AMC Point en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Haico Klerks

Haico Klerks

Directeur AMC Groep

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties