Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Was- en strijkservice

Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse huishouden is de zorg voor uw wasgoed. Wassen en strijken is voor bijna iedereen een wekelijks terugkerende bezigheid. Belastende werkzaamheden, waarvoor u misschien niet altijd tijd of zin hebt. Ook kan het zijn, dat u door persoonlijke omstandigheden niet (altijd) in staat bent om zelf te wassen en te strijken.

Aanmelden Was & Strijkservice
 

Particulier én zakelijk!

Wilt u voor het persoonlijk gemak het wassen en strijken van uw wasgoed tijdelijk of permanent uitbesteden, dan kunt u gebruik maken van de AMC Was & Strijkservice. De vuile was wordt bij u thuis opgehaald en weer schoon en kastklaar gevouwen bij u thuis afgeleverd. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, verzorgingshuizen en horecagelegenheden vertrouwen op de kwaliteit en snelheid van AMC Was & Strijkservice. Alles op één adres in Wijchen.

AMC Was & Strijkservice werkt per opdracht en alles wordt verpakt met uw naam erop. In onze eigen wasserette wordt per machine apart per klant gewassen, want hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt ook als het reinigen van het wasgoed wordt uitbesteed aan een stomerij, omdat het door een gewone wasbeurt niet schoon wordt.

 

Hoe werkt onze Was- & Strijkservice?

U meldt zich aan door het aanmeldformulier in te vullen. Daarna wordt er contact met u opgenomen, om de eerste uitvoering te bespreken. De vuile was levert u aan in de door ons aangeleverede was-tas. Beddengoed, huishoudelijk textiel (badhanddoeken, keukendoeken et cetera), kleding, ondergoed en dergelijke, worden gewassen en kastklaar gevouwen of gestreken aangeleverd. De schone was wordt bij u afgeleverd. U rekent af door betaling met pin. U ontvangt een kassabon en de afgetekende retourchecklist van de afgeleverde was.

 

Haico  Klerks

Haico Klerks

Directeur AMC Groep

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Volledige ontzorging
  • Zowel particulier als zakelijk
  • Gratis offerte