Verzelfstandiging cateringtak onder de naam Bij Yan Bedrijfscatering.

Inschrijven voor nieuwsbrief

AMC Groep Bedrijfscatering heet Bij Yan Bedrijfscatering!

Al vanaf begin dit jaar opereert de AMC Bedrijfscatering onder een nieuwe naam: Bij Yan. Omdat onze cateringtak blijft groeien vonden wij het tijd voor een nieuwe naam met een uitstraling die past bij de huidige tijdgeest over de foodmarkt.

Nieuwe catering-concepten

Met dezelfde inzet en kwaliteit staan onze cateringkrachten nog altijd voor u klaar. Elke dag verzorgen zij voor meer dan 1500 personen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants de lunches en warme maaltijden. Bij Yan biedt ondersteuning en advies bij de inrichting van uw keuken en/of bedrijfsrestaurant, assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden. Daarnaast hebben wij 4 concepten ontwikkeld die een idee geven van wat u Bij Yan kunt verwachten, u vindt deze onder het kopje ‘Onze Diensten’ > ‘Onze Concepten’, of op de homepage. Onze grootste kracht blijft daarbij nog steeds het leveren van maatwerk, elk concept is volledig naar uw wens aan te passen.

Naast dagelijkse lunches zijn wij ook uitgerust op het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten.

Meer informatie

Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje op de gloednieuwe website: www.bijyan.nl 

<< Terug naar nieuws