Voor de aankomende drie seizoenen is AMC Groep de schoonmaakpartner en Official Sponsor van voetbalclub N.E.C.

Inschrijven voor nieuwsbrief

AMC Groep schoonmaakpartner en Official Sponsor N.E.C.

N.E.C. is een contract voor tenminste drie seizoenen overeengekomen met schoonmaakbedrijf AMC Groep. De facilitaire organisatie is met ingang van 1 september 2018 de nieuwe schoonmaakpartner van de Nijmegenaren. Tevens verbinden wij ons als Official Sponsor aan de club. AMC Groep volgt daarmee Nederrijn op als partner.

Over AMC Groep

AMC Groep is een dynamische, facilitaire organisatie. Met meer dan 40 jaar ervaring en met ruim 500 medewerkers voert AMC Groep werkzaamheden uit op het gebied van schoonmaak, gevelreiniging en bedrijfscatering. Het bedrijf vindt haar oorsprong in Wijchen en heeft sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan. AMC Groep is onderdeel van ICS Groep.

Schone, regionale en mooie samenwerking

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: “We zijn verheugd dat we samen met een regionale partij voor tenminste drie seizoenen onze krachten kunnen bundelen. Dit maakt ons trots op de overeenkomst met AMC. Daarnaast zijn we enorm enthousiast over de maatschappelijke betrokkenheid van onze nieuwe schoonmaakpartner. Samen met ons zakelijke netwerk gaan we AMC helpen om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een steuntje in de juiste richting te geven.’’

Directeur Haico Klerks over de samenwerking: “AMC is al jaren op diverse manieren verbonden geweest aan N.E.C. Wij zijn trots om de komende drie seizoenen als schoonmaakpartner meer inhoud aan onze samenwerking te kunnen geven en ondersteuning te bieden aan de groeiambitie van N.E.C. Veel van onze medewerkers zitten al jaren op de tribune en zij dragen graag hun steentje bij om het stadion de komende drie jaar schoon te houden.”

<< Terug naar nieuws