Holland Food Service en AMC Groep slaan handen ineen met C4U

Inschrijven voor nieuwsbrief

Artikel Regio in Bedrijf: samenwerking Holland Food Service en AMC

Onlangs verscheen er een leuk artikel op de website van Regio in Bedrijf over de samenwerking tussen AMC Groep en Holland Food Service.

Op het eerste gezicht lijken schoonmaakorganisatie AMC Groep en foodleverancier Holland Food Service niet zoveel gemeen te hebben met elkaar. Toch werken deze twee organisaties nauw met elkaar samen. ”Naast de catering en het bedienend personeel bieden wij in ons gezamenlijke bedrijfsconcept C4U ook schoonmaakdiensten en andere facilitaire diensten aan voor bedrijven en instellingen’’, leggen Jeroen Kamerbeek van Holland Food Service en Haico Klerks van AMC Groep uit.

Samenwerking AMC Groep en Holland Food Service

De samenwerking tussen Holland Food Service en AMC Groep is niet toevallig tot stand gekomen. ”Naast schoonmaakdiensten verzorgt AMC Groep ook al bedrijfscatering op diverse locaties. Vanuit onze cateringtak Bij Yan verzorgen wij dagelijks meer dan 2.000 maaltijden in diverse bedrijfskantines, zorginstellingen en scholen. Verder bieden wij ook vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten’’, zegt Haico Klerks. ”Holland Food Service is onze hofleverancier als het gaat om food- en non-foodproducten. Zij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen alles leveren wat wij nodig hebben.’’

Klik hier en lees het hele artikel.

 

<< Terug naar nieuws