Vandaag, 15 juni, is het de Dag van de Schoonmaker. Op deze dag worden de krachten gebundeld om de schoonmaker eens in het zonnetje te zetten, zij zijn immers de mensen waar het om draait in onze branche. AMC is heel erg blij met dit initiatief en we willen ook middels deze weg onze medewerkers bedanken voor hun dagelijkse inzet!

Inschrijven voor nieuwsbrief

De Dag van de Schoonmaker

De slogan van dit jaar luidt: Bedankt! Jij maakt ’t verschil! En daar zijn wij het volkomen mee eens. Zonder de inzet van onze 500 medewerkers kon AMC Groep nooit staan waar zij nu staat. Daar zijn wij trots op! Daarom ontvangen al onze medewerkers in de loop van volgende week een smakelijk cadeautje.

Over De Dag van de Schoonmaker

De Dag van de Schoonmaker is een initiatief dat in het leven is geroepen om de schoonmaakmedewerkers van Nederland het respect en de waardering te geven die zij verdienen. Het uitganspunt is dat zoveel mogelijk schoonmaakbedrijven van Nederland zich aansluiten om De Dag van de Schoonmaker landelijk op de kaart te zetten en zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten.

Bedankt! Jij maakt ’t verschil!  

<< Terug naar nieuws