AMC neemt deel aan Dag van de Schoonmaker 2018

Inschrijven voor nieuwsbrief

Medewerkers in het zonnetje tijdens Dag van de Schoonmaker

Op donderdag 15 juni is het de tweede editie van de Dag van de Schoonmaker. Een dag waarin schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. In deze unieke samenwerking gaan zetten de schoonmaakbedrijven collectief de schoonmaakmedewerker op één.

“De mens staat bij ICS centraal. Onze mensen zijn het belangrijkst. Ze mogen gezien worden want ze maken het verschil, elke dag weer. Geen twijfel dat ICS deelneemt aan dit mooie initiatief”, aldus William Vlemmix (directievoorzitter van ICS Groep b.v.).

Bedankt, jij maakt het verschil!

Dit jaar staat de Dag van de Schoonmaak in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag, speciaal voor hen, in het zonnetje gezet te worden.

Over Dag van de Schoonmaker

De Dag van de Schoonmaker is een initiatief dat in het leven is geroepen om de schoonmaakmedewerkers van Nederland het respect en de waardering te geven die zij verdienen. Het uitgangspunt is dat zoveel mogelijk schoonmaakbedrijven van Nederland zich aansluiten om de Dag van de Schoonmaker landelijk op de kaart te zetten en zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. Kijk voor meer informatie op www.ddvds.nl.

<< Terug naar nieuws