Schoonmaakbedrijf AMC Groep lanceert een nieuwe website. Onder dezelfde noemer www.amcgroep.nl, maar met een verbeterde navigatie, een moderne vormgeving en een overzichtelijker geheel.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Nieuwe website voor schoonmaakbedrijf AMC Groep

Bezoekers kunnen er terecht voor meer informatie over o.a. schoonmaakdienstverlening in de diverse sectoren waar AMC in actief is.

Onderdeel van de ICS-familie

Sinds 2017 is AMC onderdeel van ICS Groep. Onder ICS vallen diverse werkmaatschappijen, waaronder ook de cateringtak Bij Yan en C4U Nederland (integrated facilities). Ieder bedrijf opereert als zelfstanding merklabel, maar doordat ze allemaal lid zijn van dezelfde familie zijn er veel synergievoordelen in de dienstverlening en in de interne bedrijfsvoering. Door de huisstijlen op elkaar aan te laten sluiten wordt er een eenheid gecreëerd.

Direct de juiste contactpersonen

Voor iedere dienst en sector is een aparte landingspagina aangemaakt. Hierop is meer achtergrondinformatie te vinden, maar ook de juiste collega binnen AMC waar de bezoeker terecht kan voor aanvullende vragen of het aanvragen van een offerte. Haico Klerks, directeur AMC Groep: “Als organisatie zijn we transparant en hebben we korte lijntjes, dat komt dan ook terug op onze website.”

Referenties

“We werken voor mooie opdrachtgevers in Midden- en Zuid-Nederland, maar helaas is dat niet altijd bij iedereen bekend. Onze referenties tonen we nu op onze website, omdat we daar trots op zijn en om onze kennis en ervaring te ondersteunen”, vertelt Haico Klerks.

Werken bij AMC Groep

Op de oude website was vooral de pagina ‘Werken bij’ erg populair. Vanaf nu worden werkzoekenden begeleid naar een aparte wervingssite. “Door het tekort aan arbeidskrachten zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Daaruit kwam ook een nieuwe wervingssite naar voren. Een mooi voorbeeld van de synergie tussen de werkmaatschappijen: op www.werkenbijicsgroep.nl zijn eenvoudig en snel de vacatures te vinden. We houden aan de achterkant de stromen gescheiden en kunnen in de toekomst beter sturen op de beschikbare data”, vertelt Nienke van Ginneken (HR-Adviseur bij ICS Groep).

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de onze nieuwe website. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

<< Terug naar nieuws