Onze mensen

Onze mensen

AMC Groep heeft ruim 550 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in dienst, die dagelijks bij verschillende bedrijven in de schoonmaakmwerkzaamheden verzorgen. Wij zijn ons bewust dat onze medewerkers bepalend zijn voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden en de goede relatie met de klant. De kwaliteit van onze mensen staat dan ook hoog in het vaandel.

Werken bij AMC Groep?

AMC Groep als werkgever

Uiteraard is AMC Groep als werkgever verantwoordelijk voor goede primaire arbeidsvoorwaarden, zoals een juiste toepassing van de cao. Ook besteden wij uitgebreid aandacht aan aspecten als veiligheid, gezondheid en welzijn. AMC Groep biedt een open werkklimaat, waarin onze medewerkers zich prettig voelen. Ons HR-beleid is er op gericht dat het beleid duidelijk is voor alle lagen in de organisatie. Van schoonmaakmedewerker tot directievoorzitter.

Speerpunten waar we continu mee bezig zijn: werving en selectie, opleiding en ontwikkeling, het verder stimuleren van betrokkenheid en het motiveren van onze medewerkers. Ons uitgangspunt is de Service Profit Chain: door de juiste medewerkers op de juiste plek zorgen we voor een goede kwaliteit en tevreden klant. Door opleidingen en faciliteiten zorgen we voor een omgeving waarin medewerkers tevreden en gemotiveerd hun werk doen. Zij krijgen de gelegenheid een Basisdiploma Schoonmaak te behalen en worden constant bijgespijkerd door diverse (interne) opleidingen en trainingen.

Via de halfjaarlijkse functioneringsgesprekken hebben we regelmatig contact met onze medewerkers: wat willen ze leren, hoe voelen ze zich en wat kan er beter? We ondersteunen onze medewerkers ook in hun privé-situaties, door het bieden van een budgetcoach, korting voor het sporten, ondersteuning bij het stoppen met roken en bieden van hulp bij hun belastingaangifte.

Erkend leerbedrijf

AMC Groep is een erkend leerbedrijf. Wij zijn hierdoor nog beter in staat goede stageplaatsen aan te bieden en de input naar opleidingsinstituten te verbeteren. Enerzijds resulteert dit in goed opgeleide vakmensen, anderzijds draagt dit bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.