Fontys Hogescholen

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Fontys Hogescholen

Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Naast onderwijs legt Fontys zich met 39 lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten. Bij Fontys studeren ruim 44.000 studenten en werken zo’n 4.400 medewerkers.

Recensie Fontys Hogescholen

ICS verzorgt sinds 1 juli 2013 de schoonmaak op de Fontys Hogescholen locaties in Eindhoven en Den Bosch. In deze 3 jaar is er een partnerschap ontstaan en trekken we gezamenlijk op in het verder professionaliseren van de dienstverlening.

Anita Swinkels – Manager Facilitaire Zaken, Fontys Hogescholen

Anita Swinkels

Manager Facilitaire Zaken

Een goed voorbeeld van de verdere professionalisering is de gezamenlijke aanpak van het dagelijkse afval welke studenten in de restaurants en studieruimtes achterlaten. Samen met onze contractpartners op het gebied van schoonmaak, catering, terreinonderhoud, afvalverwerking en beveiliging zijn we, Dienst Huisvesting & Facilitaire Zaken, gestart met een meerjarige campagne met als doel  bewustwording te realiseren bij studenten en medewerkers op het gebied van het schoonmaken én schoonhouden van onze gebouwen.

Diensten

Binnen Fontys Hogescholen is ICS verantwoordelijk voor de schoonmaakdienstverlening, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud van de gebouwen in Eindhoven en Den Bosch.

Resultaten

 • Kwaliteit

  De technische kwaliteit wordt gemeten middels de inzet van VSR-MKS. De resultaten hebben vanaf de start een progressief karakter. De kwartaalresultaten in het jaar 2016 bevonden zich tussen de 80-100% voldoende.

 •  
 • Beleving

  Fontys is zeer te spreken over de resultaten op de werkvloer. De SSC-score over het jaar 2017 bedraagt derhalve een 8,71 op de schaal van 10.

 •  
 • Contractmanagement

  In de afgelopen drie jaar is er een goed partnerschap ontstaan waarin we samen zoeken naar innovatieve verbeteringen binnen de facilitaire dienstverlening.