Stedin

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Stedin

Duurzame energie voor iedereen. Dat is de missie van Stedin.
Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig en betrouwbaar transport van elektriciteit en gas, voor deze generatie en voor volgende generaties. Om te wonen, werken en leven in het meest stedelijke gebied van Nederland: Zuid-Holland, inclusief de Rotterdamse haven, en Utrecht.

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin

Carola de Bruin

Contractmanager Facilitaire Services

“Een voorbeeld van ons partnership is dat ICS samen met haar comfort pakkettenleveranciers (sanitaire voorzieningen, groenvoorziening, ongediertebestrijding en glasbewassing) jaarlijks komt met verbeterplannen op het gebied van innovatie, kwaliteitsverbetering en financieel. Middels het pitchen van ideeën komen we uiteindelijk met werkbare verbetervoorstellen voor het komend jaar.”

Diensten

Voor Stedin voert ICS de regie over schoonmaakonderhoud, glasbewassing, ongediertebestrijding, binnen- en buitenbeplanting en gladheidsbestrijding. In totaal voor circa 25 locaties in Zuid-Holland en Utrecht.

Resultaten

 • Kwaliteit

  De technische kwaliteit is tijdens de looptijd van het contract altijd boven het gezamenlijk afgesproken rapportcijfer van een 7,0 gebleven. Het gemiddeld rapportcijfer over het jaar 2016 is ruim een 7,50.

 •  
 • Beleving

  Met enige regelmaat meet Stedin de beleving bij de interne klant. Voor het onderdeel schoonmaak is over 2016 een gemiddeld rapportcijfer van een 6,8 gegeven. In gezamenlijk overleg zal worden vastgesteld welke maatregelen genomen moeten worden om dit cijfer voor 2017 naar een 7,0 te brengen.

 •  
 • Contractmanagement

  ICS voert een proactief beleid met betrekking tot schoonmaakonderhoud, glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. In het dagelijks proces neemt ICS de regievoering waar voor Stedin. Een praktisch voorbeeld van proactief beleid is dat ICS tot een bepaalde waarde naar eigen inzicht extra werk kan uitvoeren. Het afleggen van verantwoording volgt in een later stadium. Om deze wijze kan ICS snel handelen, worden onnodige communicatielijnen vermeden en kunnen zaken snel worden opgepakt.