Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Kantoorschoonmaak

AMC Groep biedt een totaalpakket aan kantoorschoonmaakdiensten. Bovendien zorgen we ervoor dat ook uw sanitaire- en keukenruimten weer gebruiksklaar zijn. Denk dan aan het vullen van zeepdispensers, het aanvullen van vaatwastabletten of het verschonen van vaatdoeken.

Voor ons zijn uw wensen het belangrijkste. Wilt u dat uw kantoor na werktijd wordt schoongemaakt? Of misschien liever in de ochtend? Geen probleem, wij maken uw kantoor en/of uw ruimte schoon wanneer u dit wilt. Bovendien zorgen wij ervoor, indien u kiest voor dagschoonmaak, dat wij schoonmaakwerkzaamheden verrichten, zonder dat u hiervan hinder heeft. Uw medewerkers kunnen gewoon doorwerken.

Kantoorschoonmaak is mensenwerk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het selecteren en opleiden van onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw gebouw een representatieve functie krijgt en beseffen dat hun werk en aanwezigheid in uw kantoor- of bedrijfsruimte bepaalde eisen stelt. Een nette en correcte manier van werken is daarom voor ons vanzelfsprekend.

 

Schoonmaakdienstverlening kantoren

Onder bedrijfsruimten en kantoren schoonmaken vallen onder meer: vloeren reinigen, bureaus afnemen, vensterbanken stofvrij maken, sanitair reinigen, keuken en/of kantine schoonmaken, AV-apparatuur stofvrij maken, computers stofvrij maken, deuren en kozijnen reinigen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een schoon en veilig gebouw een basisvoorwaarde is voor een goede en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers en gasten. Zij presenteren beter in een schone werkomgeving. AMC Groep heeft al ruim veertig jaar ervaring in kantoorschoonmaak van zowel grote kantoorpanden als kleinere gebouwen.

De kwaliteit wordt minimaal maandelijks gecontroleerd. De resultaten worden geanalyseerd en vertaald naar passende adviezen ter verhoging van de kwaliteit van uw gebouw.

 

Meer informatie over de schoonmaak voor uw kantoor?

Wilt u meer informatie over de schoonmaak van uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Haico Klerks

Haico Klerks

Directeur AMC Groep

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties