Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaak voor logistiek en transport

De economie trekt aan en dat is duidelijk merkbaar in de logistieke sector. Er vindt een verschuiving plaats naar een 24/7 dienstverlening met daarnaast steeds grotere seizoen pieken. Hierdoor ontstaat extra behoefte voor goede schoonmaakdiensten. Onze opgeleide schoonmaakmedewerkers zorgen dagelijks niet alleen voor schone kantoren, warehouse en verkeersruimtes, maar ook sanitaire ruimtes en kantine. Door onze flexibiliteit, stemmen we de werkzaamheden en -tijd af op uw logistieke proces. Onze medewerkers kennen de logistieke en transport sector, dat garanderen wij u.

Ontzorgen in de logistiek

AMC Groep zorgt dat uw primaire distributieproces altijd door kan gaan. U heeft geen omkijken naar de schoonmaakdiensten. Door het schoonhouden en in goede staat houden van de werkplekken en middelen, zorgen wij dat de kans op verstoringen kleiner worden. Storingen ontstaan veelal op momenten dat het niet uitkomt. Die kun je maar beter voorkomen (preventie). Hoe doen we dat? We maken duidelijke afspraken en communiceren via duidelijk werkprogramma’s of taakkaarten. Ook voor het periodiek onderhoud.

 

Extra diensten

Naast schoonmaak, voeren wij bij diverse opdrachtgevers in de logistiek en transsport sector andere werkzaamheden uit, zoals:

 

Meer weten? Neem contact op met AMC Groep!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met AMC Groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Haico Klerks

Haico Klerks

Directeur AMC Groep

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties