Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaak Medisch specialistische zorg (Cure)

Hygiëne binnen de patiëntenzorg is van essentieel belang. AMC Groep heeft gespecialiseerde vakmensen in dienst, die perfect in staat zijn deze moeilijke(re) schoonmaakvraagstukken te volbrengen. Daarnaast bieden wij u een systeem dat u een volledig zicht geeft op hoe en wanneer we de schoonmaakdiensten uitvoeren. Hierbij is de schoonmaak inzichtelijk, zijn protocollen vastgelegd en worden eventuele fouten snel getraceerd.

AMC Groep zorgt voor een schone, prettige en veilige omgeving, door een continue focus op kwaliteit én hygiëne van uw kliniek en/of operatiekamers. Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn opgeleid volgens de laatste technieken, betrokken en gastvrij. Ze geven uw cliënten samen met uw medewerkers een vijf sterren ervaring in uw kliniek.

 

Care-taker

We werken bij AMC Groep met zogeheten Care-taker. Hij of zij  zorgt, samen met zijn of haar team, voor een hoog kwaliteitsniveau en optimale beleving voor uw cliënten en medewerkers binnen uw kliniek. De Care-taker is het facilitaire zintuig van uw kliniek en zorgt dat uw cliënt zich waant in een vijf sterren omgeving.

De taken van de Care-taker bestaan onder meer uit het controleren van de entree en alle ruimtes waar cliënten komen, het ontbijt verzorgen voor de cliënten, gasten ontvangen en het schoonmaken van de verpleegafdelingen en dagverpleging. Maar ook het bijvullen van sanitaire supplies en disposables, een koffieronde, nalooprondes voor de toilet, uitruimen van de vaatwassers en aanvullen van papier in kopieerapparaten,

De meerwaarde voor u: de Care-taker neemt u de facilitaire zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op excellente zorg. AMC Groep biedt de volgende facilitaire diensten:

 

Offerte aanvragen voor uw kliniek

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij lichten de mogelijkheden graag toe en komen met een offerte op-maat.

Roel Clevers

Roel Clevers

Manager Support

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties