Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaak Woningcorporaties

AMC Groep verzorgt voor diverse woningcorporaties en/of Verenigingen Van Eigenaren de schoonmaak in wooncomplexen. Dit houdt in dat onder meer de entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, gemeenschappelijk ruimten, trappenhallen, parkeergarage en liften schoon en toegankelijk moeten zijn voor de huurders en gebruikers. Bij AMC Groep weten we dat het belangrijk is om gebouwen en werkomgevingen schoon te houden. Dit is namelijk de eerste indruk. En de eerste indruk is belangrijk!

Vast schoonmaakteam op uw locaties

AMC Groep heeft professionele medewerkers in dienst en is zich ervan bewust dat onze mensen het belangrijkste zijn in onze organisatie. Door hun vakmanschap en dagelijkse gastvrije houding maken zij voor u en uw huurders het verschil. Een ander bijkomend voordeel is dat wij ervoor zorgen dat u een vast team krijgt op de door u gewenste locatie. Dit zorgt ervoor dat onze toch al zo betrokken medewerkers, zich nog meer verbonden voelen met uw complex en het schoonhouden ervan. Dit zorgt voor herkenning bij de huurders van uw complexen en panden, omdat zij altijd dezelfde gezichten zien.

 

Volledige ontzorging

AMC Groep biedt een volledige dienstenpakket aan voor trappenhuizen en wooncomplexen. Of het nu gaat om een inspanningsgericht of resultaatgericht contract. Denk daarbij aan de volgende (aanvullende) schoonmaakdiensten:

Omdat een trappenhuis een ruimte is waar veel mensen gebruik van maken, wordt deze snel vies. Modder, voetafdrukken, afval: een trappenhal heeft heel wat te verduren. AMC Groep zorgt voor een schone entree, portiek, trappenhal of lift. Zowel voor grootschalige complexen, als voor wat kleinere luxe appartementencomplexen. Wij maken vooraf een plan van aanpak, dat rekening houdt met budgetten voor servicekosten en schoonmaakonderhoud.

 

Neem contact op!

Wij nemen het volledige onderhoud van uw pand voor onze rekening. Het is ook mogelijk een aantal van deze diensten bij ons af te nemen. Voor een vrijblijvend advies kunt u direct contact met ons opnemen. Wij kijken graag, samen met u, naar de mogelijkheden.

Haico Klerks

Haico Klerks

Directeur AMC Groep

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Referenties