Ons Verhaal

De  AMC Groep is een dynamische, facilitaire organisatie. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak, gevelreiniging, bedrijfscatering.

AMC Groep vindt haar oorsprong in Wijchen. Begonnen als klein schoonmaakbedrijf is het vandaag de dag uitgegroeid tot een facilitaire dienstverlener met meer dan 550 medewerkers. Na overname van onder anderen Clean Point, Price Cleaning en MooiSchoon hebben we ons verzorgingsgebied kunnen uitbreiden en beslaan we nu  het merendeel van Zuid-, West- en Midden-Nederland. Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Wijchen, met vestigingen Venray en Tiel. In 2013 hebben we onze naam dan ook  aangepast van AMC naar AMC Groep. We werken vanuit onze vier kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling en Service. Sinds kort is hier een vijfde bijgekomen: Sociaal.

Vertrouwen

Als facilitaire dienstverlener werken wij voor maar ook in uw organisatie. AMC Groep werkt met zorgvuldig geselecteerde medewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Alle medewerkers krijgen een interne training waardoor ze weten hoe om te gaan met de werkplek en eigendommen van onze opdrachtgevers.

Kwaliteit

Kwaliteit komt terug in onze gehele dienstverlening. AMC Groep doet wat ze belooft, komt haar afspraken na conform de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.

Uitstraling

Onze uitstraling heeft een reflectie op de uitstraling van onze opdrachtgevers. Daarom zien onze medewerkers zien er representatief en herkenbaar uit en werken we met deugdelijke materialen en middelen.

Service

Wij doen er alles aan onze klanten volledig naar wens van dienst te zijn. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Al onze medewerkers vanaf de werkvloer tot en met hoger kader. Zodat u zich kan richten op de primaire bedrijfsvoering.

Sociaal

Sinds enkele jaren mogen we ook een vijfde kernwaarde toevoegen namelijk ‘Sociaal’. Sociaal ondernemen vinden wij een belangrijk aspect. Met de overnamen van AMC Point, een organisatie voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, hebben we hier een grote stap in gemaakt. Daarnaast zijn wij als organisatie aldoor aan het innoveren om op een meer milieuvriendelijke wijze te werken.

AMC Groep Bedrijfsfilm