Onze Mensen

AMC Groep heeft 550 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in dienst die dagelijks bij verschillende bedrijven in het hele land actief zijn. Wij zijn ons bewust dat onze medewerkers bepalend zijn voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden en de goede relatie met de klant. De kwaliteit van onze mensen staat dan ook hoog in het vaandel.

AMC Groep als werkgever

Uiteraard is AMC Groep als werkgever verantwoordelijk voor goede primaire arbeidsvoorwaarden zoals een juiste toepassing van de CAO. Ook besteden wij uitgebreid aandacht aan aspecten als veiligheid, gezondheid en welzijn. AMC Groep biedt een open werkklimaat waarin onze medewerkers zich prettig voelen. Al onze medewerkers krijgen de gelegenheid een Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven -en diensten diploma te behalen. De basiskennis verkrijgen alle medewerkers door deel te nemen aan onze interne opleidingen.

Erkend leerbedrijf

AMC Groep is een Kenwerk en Savantis erkend leerbedrijf. Wij zijn hierdoor nog beter in staat goede stageplaatsen aan te bieden en de input naar opleidingsinstituten te verbeteren. Enerzijds resulteert dit in goed opgeleide vakmensen, anderzijds draagt dit bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Bent u geïnteresseerd in een functie bij AMC Groep? We verwijzen u graag door naar onze vacaturepagina.