Rayonleider schoonmaakonderhoud gezocht (38 uur per week)                                                                                          

De AMC Groep is een dynamische, facilitaire organisatie die al 40 jaar met ruim 550 proactieve medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week actief is op het gebied van schoonmaak, specialistische reiniging, gevelreiniging en bedrijfscatering. De AMC Groep is volledig self supporting en opereert in de hele regio Zuid-, West- en Midden-Nederland vanuit haar hoofdkantoor te Wijchen en haar nevenvestigingen te Venray en Tiel. We werken vanuit onze vijf kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling, Service en Sociaal, oftewel de Sociale V-KUS! Ben jij ambitieus, enthousiast en wil je als Rayonleider schoonmaakonderhoud aan de slag in onze dynamische organisatie? Heb je ervaring in soortgelijke  functie en affiniteit met facilitaire dienstverlening? Reageer dan nu!

De functie

Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met een juiste mentaliteit en enthousiasme om onze interieurverzorg(st)ers optimaal te laten functioneren en onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Wij zoeken een rayonleider schoonmaakonderhoud de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant e.o. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de controle op de voortgang van de werkzaamheden, de planning en inzet van medewerkers, evenals instructie over werkprogramma’s en het adviseren, sturen en begeleiden van onze voorwerksters en medewerk(st)ers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede administratieve afhandeling en het onderhouden van het klantcontact.

Wij vragen

Wij zoeken een teamplayer die praktisch is ingesteld met een overstijgende blik en beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in soortgelijke  functie én branche. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs B en herkent je in de volgende competenties: organisatorische kwaliteiten, leidinggevende capaciteiten, klantgericht- en dienstverlenende instelling, flexibel en gemotiveerd, geen 9 tot 5 mentaliteit en bent integer. Je hebt het vermogen om zowel operationeel als commercieel met opdrachtgevers te communiceren.

AMC Groep biedt

Een allround, dynamische functie met een grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng. Wij bieden  een uitstekend salaris, marktconforme arbeidsvoorwaarden, een auto van de zaak en een werksfeer waarin enthousiasme en collegialiteit kenmerkend zijn.

Solliciteren

Ben jij de collega Rayonleider schoonmaakonderhoud die we zoeken en interesse? Stuur een mail met uw CV naar vacature@amcgroep.nl of vul dan meteen het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in.

Ik wil hierbij graag solliciteren voor de functie van

Aanhef:
Dhr.Mevr.

Solliciteer voor een functie in de:

Rijbewijs:

Eigen vervoer:

Opleidingsniveau:

Vakopleiding:

Jaren werkervaring:

Werkzaam bij andere werkgever:

Aantal uren per week werkzaam:

Omschrijving werkervaring:

CV Bestand

Opmerkingen: