De schoonmaak van o.a. uw kantoor uitbesteden? AMC Groep is uw partner die alle schoonmaak in Boxmeer uit uw handen nemen. Met onze facilitaire dienstverlening verzorgen wij al jaren bij diverse bedrijven de schoonmaak. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring welke gedegen en betrouwbaar werk leveren en uitstekende service bieden.

Naast de gewoonlijke schoonmaak zijn wij ook gespecialiseerd in specialistische/industriële schoonmaak. Uiteraard beschikken wij daarvoor de benodigde certificaten en keurmerken.

Kantoorschoonmaak

Wij bieden een totaal pakket voor uw kantoorschoonmaak, waarbij wij ook het gebruiksklaar van de kantoren zullen meenemen.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid dat de schoonmaak plaatsvindt wanneer u dat wenst. Wanneer u de voorkeur heeft de schoonmaak in Boxmeer vóór of na kantoortijden plaats te laten vinden, is dat geen probleem. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om overdag de schoonmaak plaats te laten vinden, wij zorgen er dan voor dat uw werknemers hier geen hinder van ondervinden.

Gevelreiniging

Regelmatig onderhoud aan gebouwen is ook van belang. Ze hebben veel te verduren en worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Zorg daarom dat u de hoge kosten aan herstelwerkzaamheden voorkomt. Laat uw gebouw op tijd door ons reinigen! Wij adviseren u graag door een van onze specialisten.

Wilt u meer informatie over mogelijkheden in schoonmaak in Boxmeer en omgeving? Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.