Schoonmaak Nijmegen

Voor een betrouwbare en gedegen partner voor schoonmaak in Nijmegen en regio bent u bij AMC Groep aan het juiste adres. Wij zijn uw facilitaire partner die alle zorg voor onder andere schoonmaak uit handen neemt. Onze vakmensen staan voor kwaliteit en precisie. Wij zijn dan ook al vele jaren het schoonmaakbedrijf in de omgeving van Nijmegen en Wijchen voor alle facilitaire werkzaamheden. Doordat wij zeven dagen per week werken en uitstekende service verlenen, is AMC Groep bij uitstek uw partner voor schoonmaak in Nijmegen. Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van:
– Gevelreiniging;
– Bedrijfscatering.

Naast de standaard schoonmaakwerkzaamheden biedt AMC Groep meerdere mogelijkheden aan. Wij zijn ook gespecialiseerd in specialistische reiniging. De beschikbare en benodigde certificaten zijn uiteraard in het bezit van AMC Groep!

Kantoorschoonmaak

Een van onze diensten op het gebied van schoonmaak is kantoorschoonmaak. Om een totaal pakket aan te bieden maakt AMC Groep natuurlijk ook de diverse ruimtes gebruiksklaar. Hierbij kan er gedacht worden aan onder andere het aanvullen van zeepdispensers, vaatwastabletten of vaatdoeken.

In overleg is het altijd mogelijk om het kantoor te reinigen wanneer u dit wenst. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van kantoorschoonmaak. Zo kunnen aan al uw wensen worden voldaan, als in het reinigen van de kantoren voor of na werktijd.

Industriële reiniging

Zoals gezegd zijn wij gespecialiseerd in specialistische reiniging. Hieronder valt industriële reiniging. Onze vakkundige medewerkers voeren graag voor u deze diensten uit in de industrie-productie branche en foodsector. Waar nodig worden machines gedemonteerd en na reiniging weer gemonteerd. U kunt dus industriële reiniging met een gerust hart overlaten aan AMC Groep.gevelreiniging

Wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden van onze facilitaire diensten of voor een specifieke schoonmaak in Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op. AMC Groep is zelf gevestigd in Wijchen, met nevenvestigingen in Nijmegen en Tiel. Wij kunnen snel en direct bij u ter plaatse zijn voor alle schoonwerkzaamheden!