Wanneer u op zoek bent naar een alleskunner op het gebied van schoonmaak, zit u aan het juiste adres bij AMC Groep. Van specialistische reiniging tot aan kantoorschoonmaak: wij helpen u graag! Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij naam opgebouwd als full service schoonmaakbedrijf. Wij bestempelen onszelf dan ook graag als hét schoonmaakbedrijf Ede. Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen? Lees dan gauw verder.

Diensten

Voor werktijd schoonmaken of misschien na werktijd? Wij zorgen dat we schoonmaken wanneer u dat wilt. Of u dat nu liever hebt in de ochtenduren, avonduren of zelfs tijdens werktijden: geheel naar uw wensen maken wij schoon. Wij storen uw medewerkers niet, waardoor ze hun gehele focus op de werkzaamheden kunnen blijven houden. Wel zo makkelijk voor u als bedrijf.

Zoals gezegd zijn we een echt full service schoonmaakbedrijf. Wij bieden daarom een breed scala aan van schoonmaakdiensten. Beheert u een sportschool? Of een hotel? Misschien dat u slechts toiletroomservices nodig heeft? Voor allen geldt dat dit geen enkel probleem voor ons is. Wij helpen u graag verder.

Maak direct een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem daarvoor contact op met AMC Groep. Wij laten graag aan u zien waarom wij hét schoonmaakbedrijf voor u zijn. AMC Groep is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Aarzel daarom geen moment meer en neem direct contact met ons. Samen zorgen we ervoor dat het ook bij uw pand begint te blinken!

Ook voor calamiteitenservice kunt u terecht bij ons. Brand-, inbraak- of waterschade dient direct verhopen te verholpen te worden. Wij zijn altijd snel ter plaatse en zorgen ervoor dat de omgeving direct veilig wordt gesteld. Onze certificering toont aan dat wij hierin gespecialiseerd zijn en u goed van dienst kunnen zijn. Aarzel daarom niet als u of andere in gevaar zijn en bel direct naar het calamiteitennummer: 024-6450804.