Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaak

Het is belangrijk dat een werkplek schoon is. Op een schone werkplek wordt namelijk beter gewerkt. Maar wat nog beter werkt, is een goed schoonmaakbedrijf die de volledige zorg van uw schoonmaakonderhoud uit handen neemt. Zo weet u zeker dat dit goed geregeld is. AMC Groep is een schoonmaakbedrijf in Nijmegen die de volledige schoonmaakonderhoud voor u uit handen neemt. Wij zijn voor vele bedrijven al jarenlang dé partner. Wij leveren betrouwbaar werk en een uitstekende service. Neem daarom met ons contact op voor schoonmaak, wij zijn hét schoonmaakbedrijf in Nijmegen!

Schoonmaakdiensten

Naast de reguliere/dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zijn wij u ook graag van dienst op het gebied van specialistische reiniging. Hiervoor beschikken wij uiteraard over alle benodigde keurmerken en certificaten. Het is bijvoorbeeld van belang om stil te staan bij gevelreiniging. Net als uw auto heeft het pand ook onderhoud nodig. U kunt het eerder zijn als een noodzaak om goed voor de dag te komen bij uw klanten. Het pand bepaalt immers de eerste indruk die iemand toekent aan een bedrijf. Kom daarvoor voor uw specialistische reiniging naar AMC Groep. In een gesprek met u laten we zien waar wij voor staan en wat we voor u kunnen betekenen.

Calimiteitenservice

Ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen heeft zijn hoofdvestiging in Wijchen. Tevens hebben wij nevenvestigingen in Venray en Tiel. Voor calamiteiten zijn wij een professionele dienstverlener. Graag helpen wij u bij waterschade, brandschade en braakschade. AMC groep is 24 uur per dag bereikbaar op ons calamiteitennummer, 7 dagen per week. Wij doen ons best om de ontstane materiële- en emotionele schade tot een minimum te beperken.
Ons calamiteitennummer is: 024-6450804. Voor meer informatie over ons schoonmaakbedrijf of over onze reinigingsdiensten neemt u contact met ons op.